Kära blogg

Kära blogg tack för att du finns och kan avbryta mig i mitt So arbete. Jag är verkligen as trött mina ögon håller på att lägga igen och det enda jag vill är att krypa ner i sängen. Men de ni, det blir nog inte förnst efter tolvslaget skulle jag tro. Men jag börjar ändå se ett slut i det här sista arbetet på högstadiet och det känns skönt. Bara jag får ett G så blir jag nöjd.
Efter skolan så han jag sitta här i cirka en timma och skriva om kurderna sen for jag till kajsas match och blev linjedomare helt så där random. Jag på en sida och pappa på den andra. Det var väl ändå gode bra, jag fick i alla fall upp värmen. Och syrran var sjukt duktig på planen, det var riktigt kul att se. Har även övningskört hem därifrån.
Ja och sen jag kom hem har jag då suttit här. Och nu ser jag inte tangentbordet längre för mina ögon är så trötta. Tur att man vet vars tangententerna ligger utan till.  ;)

Stress

Vaknade 3 minuter innan taxin gick idag, så då blev det att stoppa in linserna och packa gympa kläder sen springa ut till den tutande taxin.. Jag han i alla fall, och nu är jag på skolan.
Konserten igår gick väl ganska bra ändå, några små failar överallt men skitsamma!


Vet då inte vars marvin är, för han är då inte här. Han har väl försovit sig eller nå..

Idag blir det i alla fall lunch med elevrådet på pentryt eller något sånt gott, PUSS!

Musik utan särskilda talanger!

Idag har vi då haft must-konsert för dom på skolan. Gick väl både bra och dåligt som det alltid gör om man gör nått. Men jag hade i alla fall grymt kul.
Och nu ikväll klockan 7 väntar en till konsert och den här gången för alla som vill komma. Alltså vem som helst. Så kom vetja, varför sitta hemma när man kan kolla in oss snyggingar. Det finns både snygga singel brudar och snygga singel killar där. Så kom igen, kom dit!
Let´s rock!
I Kniven klockan 19.00.
PUSSAR!

då blire att skriva om det här igen då..

Marvin var så gullig att han kryssa ner det.. Men i alla fall så efter skolan for vi in till stan för att hitta examenskläder till han. Vi hittade en massa fint så han kommer vara extra stilig på examen. Nog för att han alltid är jättefin men nu blire lite extra!

Efter vi hade fyndat en massa så for vi till max och käka och sen vidare till must repet. Nu är vi i alla fall hos marvin igen och det blir väl att gå och lägga sig efter ett tag. Puss!

Tisda

Godmorgon! Skola nu då, efter skolan blir det att fara till marvin och sen så blir det genrep kring 7eller nå.

Hoppas ni får en bra dag då. Puss!

God kvellen

Hallå, en lite trött och stressad ida hära. Det är ofta så här i mitt liv det är ganska mycket. Men jag trivs med det, men ibland drabbar det mina vänner och dom jag umgås med. Som om jag tillexempel är irriterad på någon utan en anledning så menar jag verkligen inte det. Det bara kommer upp irritationer ibland. Och jag försöker så gott som möjligt att inte visa det.
Idag har jag i alla fall haft träning och nu sitter jag med So arbetet som ska bli klart till på fredag. Får se hur mycket jag hinner för imorgon kväll har vi must rep och dan efter har vi must konsert. Men det blir nog bra. Missar tyvärr matchen imorgon. Vilket suger. Men så är livet ibland krockar allt..
Det som också är svårt nu när man har mycket det är att njuta dom sista dagarna med klassen. För snart är det sommar lov och då kommer det stå R.I.P på den där bilden.. Fattar ni, det suger verkligen.. ♥
Nä nu ska jag tillbaka till mitt arbete ett tag och sen ska jag nog ta mig lite fika bara för att jag är så duktig!
Puss!

Min helg...

... har varit underbar!
Började med att jag for hem fredan. Åt en god och mysig midda med familjen. Sen körde jag pärlan för första gången på typ jättelänge till marvin. Var där med han, pippi, johan och ljungqvist. Det var kulkul, sen på tolvslaget sa vi grattis till marvin och sen for dom. Så då for jag och marvin in till stan för att köpa lite dricka. Sen for vi till han igen och bara myste♥
På morgonen så fick han lite presenter av mig, sen for vi och pippi och martin till PHB och badade. Det var faktiskt sjukt kul och en bra födelsegrej tycker jag :D
Sen så åt vi en god midda med larice och hans mamma, sen for jag och marvin till arnemark där vi var med en massa folk.
Idag så har vi varit hos farmor och farfar. Ätit mat, spelat kubb, sett fotboll och bara steekt i solen. Grymt mysig helg i alla fall. Tack vare det fina vädert och dom underbara människorna jag har varit med! ♥
Här har vi då gymnasterna!
Nu har jag i alla fall sett BB, jag ville verkligen inte att marcelo och lars fick lämna. Varför blev amandus immun? det sög.. Men nu ska jag gå till min nybäddade och stora säng. Pussgodnatt! ♥

ojojoj

Statistiken är verkligen inte på topp kan jag säga.. Men jag suger verkligen på att blogga också. Jag vet som it när jag ska ha tid med det. Idag är det i alla fall freda, och vi har spanska prov. Jag säger bara, lycka till, till mig!;) sen så är det faktiskt helg och min finis fyller år imorgon. Så då tror jag att det blir phb, men vi får se. Ha en bra dag!:)

stel som en jäkla pinne

Asså min träningsvärk den är verkligen inte chill just nu. Jag kan knappt gå, längtar inte till imorgon alltså. Springningen till folkan igår har verkligen tagit och jag tror träningen ikväll också tog lite grann.
Nu ser jag då gårdagens BB. Och ska äta lite Kvällsfika. Godnatt♥

Måndag

Nu vare dags igen skola.. Vaknade trött som ett as för kunde typ aldrig somna igår kväll. Men jag vaknade till slut och for till skolan. Skolan har väl varit sådär.. Jag har ju inte berättat att jag malin malin o frida var hos malinJ i lördags. Vi gjorde middag och bara myste på, hade lite vattenkrig också. Kulkul!
Och igår hade vi match i gällevare. Platsen som gud glömde helt enkelt. Tror det var så amanda och jenny sa. haha. Vi vann i alla fall med 5-3 så det var ju bra premiär.
Efter skolan så har jag pluggat no. Har prov i det imorgon och har inte orka plugga så mycket förnst nu. Men så är det i slutet av nian. Alla är ganska så skoltrötta tror jag!
Hoppar träningen med laget ikv och far och gymmar med jonsson istället. åsså tar jag fotboll med dom andra imorgon. Tror det blir toppen.

ser ni jag bloggar!

hej, vet att min blogg har varit as tråkig ett tag. Men sånt är livet ni ska väl inte få ha kul att läsa min blogg varje dag! Men jag tänker i alla fall försöka berätta allt jag har gjort dom här dagarna!

I tisdags fick vi då lov. Jag for hem och packade sen tog jag en buss till marvin. På onsda morgon kom pippi hit och då gick vi ut och skejta. Fick även med oss glass som vi satt och tjocka oss med. Sen på efter middan for jag och marvin till jävre. När vi kom dit ställde vi upp studsmattan och lekte med marcus och klara. Sen åt vi väl och bara myste på i det fina vädret.



Dagen efter var vädret inte lika fint så då spelade jag marvin och larice tv spel. Och jag äger, eller så var det egentligen så att jag verkligen var sämst. Men det måste nån vara. Sen gjorde vi tacos och åt.
Efter vi hade ätit kom johanna och hämta mig också for vi på vårat spelar möte, som typ räckte flera timmar. Så när jag kom till jävre igen var det bara att sova typ. :)



Igår så var det fredag. Va gjorde vi då, jo jag dammsugade, marvin följde biggan och hämtade ett bord och larice gjorde lite mat. Hjälpte också henne lite grann. Åsså hoppade jag studsmatta med marcus!
Sen blev ja typ mega trött så jag somna på soffan medans alla andra höll på att ställa upp bordet och stolarna..
Efter maten for vi i alla fall hem till öjebyn. Och då kom johan gisslin och fråga om vi ville följa till hammenviken och bada och grilla. Så då gjorde vi det. Sen när vi kom hem så var det bara att äta lite ben and jerrys och sen somnade vi.



Sådär, det där var typ det jag har gjort medans jag inte har bloggat. Har säkert glömt något men strunt samma. Nu blir det nog att väcka marvin och äta nå och sen gå ut i solen. Sen klockan 1 har jag träning, om ni ville anteckna♥

In jävre

De har varit grymt skönt att vara ledig idag. Vädret har varit super och allt har bara varit bra. På morgonen så var jag och marvin med pippi. Jag och pippi stekte i solen och åt glass! Sen så har jag och marvin farit till jävre nu så vi har hett upp studsmattan och lekt med hans syskon.
Nu så ska dom väl börja med nå midda, tänkte lägga in nå roligare inlägg sen nån gång när jag orkar.

far away

Hej hallå skönt med lång helg eller nå? Jo för jag och typ 6 till fick helg redan nu. Så himla skönt. Kom gode nyss hem från skolan och har hunnit äta och packa. För jag far till öjebyn nu och imorgon följer jag marvin till jävre för att vara hos hans pappa:) kommer hem på fredag. Kulkul! Men jag ska blogga mer senare. Pusshej!

Back to school

kom tillbaka till skolan idag. Eller i och för sig hem till norrbotten. Här var det kallt.. Men ändå kul att komma hem till alla! Känner mig gode snuvig så snart är jag väl sjuk igen. Som vanligt.. Men nu slutar vi. Så sköönt!<3

godmorgon

Har nyss varit nere och ätit frukost. Den var inte liten ska jag säga man kunde typ välja av allt som finns i hela världen. Den var i alla fall jättegod så det satt fint i magen. Igår var vi på stan hela dagen. Köpte faktiskt lite grejer:) sen när vi kom tillbaka så gick jag och mamma till relaxen det blev lite bastu och bad! Sen åt vi bufe'. Efter ett tag så ska vi fara mot gymnastikhallen så nu måste jag byta om. Hoppas ni har det bra där hemma<3

framme

Det verkar som att dom flesta har fått sig ett gott skratt efter inlägget igår! Så bra, för man ska faktiskt vara glad!:) vi har då precis kommit fram och flyttat in i hotellet. Nu blir det nog att fara till stan o sen får vi se vad som händer. Puss!

Jag säger hejdå med ett video inlägg!

Haha, jaja inte normala.. Men ja bryr mig inte!
Nu far vi i alla fall mot gävle och ska på på scandic hotell å typ bada i pool och grejer. Medans ni är på skolan imorgon. Så kan ni ju tänka på mig. För jag ska faktiskt tänka på er♥
Får se om det blir nå bloggning där. Ses♥

kolla in rubriken

hejhej, precis gjort klart mitt första arbete i engelska under hela högstatiet typ. Känns jobbigt, för engelsa är verkligen inte mitt super ämne.
Imorgon är det sista skoldage för mig i veckan. För imorgon kväll far jag till gävle med syrran och mamma. Där kommer det bli lie shopping och lite tittande på syrrans gymnastiktävling. Det kommer såklar vara lite tomt att vara utan alla vänner och marvin. Men det får helt enkelt funka. Då blir det ju extra kul att träffa dom på måndag, visst?
Men nu kanske jag ska kolla lite i mitt rum. Det är aldrig kul att komma hem till ett stökigt rum efter man har varit borta. Åssa är jag riktigt trött. Så med det här inlägget säger jag godnatt alla finisar!

tjabbatjena hallå!

JA vi säger väl så då när jag inte kom på något annat. Lugn dag idag, precis som alla onsdagar. Efter skolan följde jag till marvin. Vi spelade dirt 3 eller nått sånt, och jag kom 8 varje gång vet faktiskt inte vad det beror på. Vet egentligen att jag är bäst, men det var väl nån svacka i livet eller nått sånt.
Sen for vi till Petter johansson och var med han och pontus. Var ett tag där sen for vi till Oskar och fixa petters moppe. Sen så for jag och marvin till han igen, snodde i oss lite kladdkaka. Sen somna vi på soffan tills maten var klar♥ Sen så for jag hem.
Jag och issa var ju som extra snygga när vi luffade på backen medans vi väntade på att lina och petter skulle komma ut!
Ja jag var ju inte lika duktig som den här spelaren för den ligger faktiskt 6a. Själv så nöjde jag mig med en 8onde placering idag. :D
PUSS"

Snart träning

Skoldagen idag har ändå varit bra! Riktigt kulig ändå fast den var ganska lång.
For till farmor och farfar efter skolan och har ätit jättegod midda, min mage var jättehungrig! Så det var inte helt fel med kycklingklubba och potatissallad + vanlig sallad och rostatbröd!
Tog ingen bild, men skulle ha gjort de så jag kan läska er. Men nu blir det träning på heden. PUSS!
sötkusinen!


:)

Godmorgon, sitter vid köksbordet och äter lite frukost. Sen blir det att fara till skolan som vanligt, medans typ alla backa elever är lediga eller nå. Fusk!:)

Då vare gjort

Kom gode nyss hem från kårhuset där jag har varit nervös och sjungit. Men det gick väl ändå hyfsat bra, sofia och linn sjöng ju också + 15 andra. Så det räckte nästan lite väl länge, men alla var bra så tiden gick ändå hyfsat fort. Hade också en liten pubilk med mig av släkten också kom gullpojken dit. Så söt han är ♥
Tänkte faktiskt bjuda på videon också.. :)
Godnatt!

Månda morgon igen..

Började dagen med att försova mig, sen skrämmde tony livet ur mig. Genom att he en sån där himla länk som kommentar. Och dum som jag är så måste jag ju klicka upp länkarna..

Nu har vi i alla fall snart rast och sen bild. Slutar 20 i 2 idag.  Så då blir det att fara hem.

Puss!

Imorgon

Imorgon ska jag ju då sjunga på kårhuset. Åsså fick jag ett sms idag att min sånglärare typ är sjuk så det blir ett snabbrep imorgon efter skolan med en annan som ska kompa mig. Nu blev ja nalta nervös.
Men så ni vet så är det imorgon kl 18.00 på kårhuset, brevid musikhögskolan.
Så nu kanske jag ska sjunga igenom låten en gång. Sen blire Soffan♥
Jag kan som säga att den där nervositeten börjar komma nu..
Pussgodnatt!

deeek

Fast vädret sög så blev det verkligen en rolig och lite random kväll igår. Blev att jag sov hos marvin istället för pippi. Idag på morgonen vaknade vi kring halv 11 för att sedan gå till pippi där vi degade hela dan. Satt typ och såg tv och åt hallonpaj♥
Kulkul. Som vanligt så glömde jag ju min laddare, så jag kan inte lägga in nå bilder. Inte för att jag tog så många men.
När jag kom hem så gjorde jag middag. Och det blev tacos faktiskt riktigt lyckat. Inte för att man kan misslyckas med den enkla maten men. Den var typ extra god. hihi
Är grymt sugen på jordgubbar också om ni ville veta!

Snö oväder!

Nu har snön förstört för våran match.. Kul ens, så den blev inställd. Idag så har jag och pappa varit i arvidsjaur på en jaktmarknad så han slösade pengar medans jag följde med och kollade på. Sen var vi också och tjockade oss!
Skulle till pippi efter matchen. Men nu när den inte blev så far jag dit tidigare och it gör det nå. :)
Jag vet inte vad vi ska göra än men. Något hittar vi väl på.

trötter

Kom gode nyss till marre efter att ha varit på christina och ägt i bandy. Eller ja vi förlora alla matcher men det var kul ändå. :D

Men nu är både ja o marre sjukt trötta så vi har redan hunnit sova en stund. Men det börjar lukta mat, så jag tror snart att vi ska äta. Sen har jag träning. Taggad till tusen, eller så inte. Men men ha de b-ä-s-t!


bandy proffs

Godmorgon! Idag blev det en lite tidigare dag för bandy proffset Ida ska till christina och vinna en innebandyturnering! Hehe;) nä men ja ska göra mitt bästa i alla fall. Å de kommer nog.bli superkul hur det än går. Hoppas alla andra får de kul på skolan å resten träffar man väl på Christina då. Pusspuss!

I love you more than a nerd loves math class


Foto

Den enda som ställde upp på fotografering var min söta hund och naturen. Så det blev bilder på de!
Måste säga att Ludde verkligen är superduper mega SUT!

Men nu sa jag iväg på övningskörskurs, wish me good luck!

Vårmotiv

På skolan idag så hade vi nationella, trevlig start efter lovet. Jodå, det kan väl inte bli bättre? Jo det kan det men faktiskt så kändes provet ganska lätt. Men det kan helt enklent vara så att jag har alla fel bara för att det känns bra. Det är som en typisk grej.
Men nu ska jag faktiskt gå ut och ta lite kort. Får se om jag hittar nå bra vårmotiv.
Puss!

Maj kommer att springa iväg..

Jag fattade idag att det är onsda och inte måndag fatta den sköna känslan. Först sluta tidigt och sen att veckan snart är över. Jag tänkte också lite grann att det är maj nu och sen juni och det är i juni vi får sommarlov. Har ni fattat det? Det är bara typ en månad kvar av skolan. Sen kommer det där underbara sommarlovet! ♥
Det som också är kul med maj de är att jag har så mycket planerat känns det som.
På sönda är det match.
Tror också att serien börjar i maj.
Sen så har jag sång uppvisning.
Vi har must-konsert.
Jag ska till jävle nästa helg.
Marvin fyller också år.
Alltså så händer det en massa + att det säkert finns saker som jag har glömt!
Maj 2012
Men det jag måste tänka på medans tiden går så fort... Det är att njuta av den sista tiden med klassen♥

Så sant!

Ja ork it!

1a maj

första maj idag och det är en röd dag och för tusonde gången handlarn har inte öppet. haha, nä men vet int hur många gånger killarna frågade den frågan i morse när vi vaknade.
Valborg blev somsagt lyckad och fick faktiskt sova mer än vad jag trodde. Hittade det mörkaste rummet tror ja!
Ja ni kanske vill veta vad vi gjorde. Först ställde vi in alla grejer i folkan, sen så gick vi ner till hängbron sen till majbrasan. Efter vi knappt hade sett den så for vi till lomtjärn och grilla och bara myste på. Malin o carro kom även förbi med episen.
Sen for vi tillbaka till folkan där vi gjorde en heldel saker.
Orkade inte använda min kamera igår så jag tog några av maalin, hoppas de var K :*
Har då nyss sovit i nån timma grymt skönt vill bara tillbaka till sängen, men jag måste checka lite läxor. Puss!
Å juste, svar på kommentar: Det är moas hund! hahaha!

nu är det första maj

Hejhej, mobil blogg nu då. Vi sitter och pratar i omklädningsrummet just nu. Trevligt, kvällen har varit bra och den är inte slut än. Ha det bra!

RSS 2.0