telephone

just nu så snackar jag med marvin i telefonen, kulkul pratade även med pippi igår och hon verkade ha det superbra där nere och jag saknar henne supermycket! de är bara hoppas på att hon saknar mig med! Skolan idag har väl varit standard förutom att nästan hela klassen for och åt på max och sen våldgästa vi sofia i hennes lägga. 
Efter skolan så for jag till ICA och köpte en sallad och sen for jag vidare mot öjebyn och sen for vi och spelade match, och matchen sög.. losade alltså, typ standard just nu vet inte vad som har hönt efter uppehållet. Men de är bara att fortsätta kämpa, har ju två matcher till i veckan så!
 
 
Imorgon är det FREDAG och vi har kanot på morgonen, hur ska det sluta? och efter skolan ska jag ut och äta med några saknade flickor♥
 
 

Konstig apelsin

De var grymt skönt med sovmorgon i morse, sov typ till halv 9. Och egentligen hade bussen gått 20 över 8. Så man kan säga att jag gjorde ett bra val. 
Skolan idag har väl flytit på har ritat av alla våra klass kamrater utan att ha sett på pappret när vi ritade så dom blev ju som lagomt söta. Sen så har vi inte gjort så mycket speciellt förutom att vi har kollat in basen i studion och lärt oss lite piano. 

Här har vi då två fina bilder från studion. Och om ni undrar vars oscar håller hus nån gång så är det bara att kolla till basen. haha
 
Ja har i alla fall nyss ätit och har tryckt i mig en konstig apelsin, nu blir det bara att chilla och efter det hämta syrran vid bussen. Sen får vi se om jag orkar mig ut och springa en sväng. Skulle faktiskt vara ganska skönt. 
 
Men nu one tree hill!

Something

hej, bloggade ingenting igår för att jag var i malmberget hela dagen för att spela match med div 3. De blev tyvärr 0-0 men ja tyckte att det var jättekul att få spela med dom. Så det är bara att hoppas på att man får spela någon till match med dom. Idag är det måndag och skolan har dragit igång igen, men vi har i alla fall gjort bort den jobbigaste dagen så nu hoppas jag veckan flyter på bra. Imorgon har vi sovmorgon till 10 så det är nice, ska även sova hos marvin så då kan jag ju sova ännu längre♥
 
Men nu ska jag byta om till träning, sen far jag till marvin. Puss
 
Här har vi i alla fall killen som gillar att modella med ett paraply-.-
 
 

lördag

hallå, ser ni vilken tid jag är uppe jo gode tidigt ska ja säga. Det är sökert någon som läser det här inlägget kring mitt på dagen och har precis vaknat. Men så länge kan inte jag sova eftersom att jag ska och jobba på affärn halv 10. 
Igår kväll så var jag sara adam och malin på folkan och serverade, diskade och allmänt fixade när PRO hade 60års jubeleum. Det var riktigt kul faktiskt, sammarbetet mellan oss smed också på riktigt bra! när vi hade slutat for vi direkt in till stan för att köpa godis. Så nu har jag en godis påse nere i köket som kommer bli välbehövlig i helgen. 
 
Idag så slutar jag halv 3 så sen har jag hela dagen framför mig, så det blir riktigt nice!
 
HA en bra dag puss!
 

hejhej

Skrev ett långt inlägg igår men då blev det nå cp med min tangenter så jag kunde inte forstätta med inlägget och nu är det borta-.- Så är lite lagomt sur, men i alla fall så flyter skolan på bra. Har redan kommit in i klassen och alla är verkligen jättetrevliga. Dansarna har jag däremot inte kommit lika nära men jag tror det kommer mer och mer med tiden. 
Jag har också märkt att vi har erica och august som är grymma på piano. Man smälter verkligen in i musiken helt sjukt! Vi har också en sjukt tråkig So lärare, han är som rolig när han ska rita men annars är han lite för gammal att lyssna på. Han kan helt ärligt inte säga så mycket mer än "så att säga"  Vad har mer hänt idag på skolan då? jo jag har fått en sång tid, och vi har gått vilse i skolan (igen) 
 
Efter skolan så följde jag hem med marvin, så vi for och panta lite flaskor och sen köpte vi en massa godis och tjocka oss, sen så somnade vi vaknade åt midda och sen så skulle jag och träna men den blev inställd. Kanske lika bra eftersom att jag var as trött än en gång, men vi gjorde mys av den stunden i stället startade en barn film såg den och sen for jag hem♥
 
Imorgon är det fredag och det betyder helg! fatta smiiid!♥
 
Här har vi då en fin bild från SOläraren plus en bild på några i klassen!
 
Ha det bäst puss!

ES1B

Som rubriken lyder är alltså min nya klass, vi började igår med att vi fick en massa papper och typ samma idag.. Idag har jag faktiskt börja veta alla namn och börjat känna folket lite mera. just nu så känns det som att vi kommer bli en superklass eftersom att vi redan har kommit varandra hyvsat nära, vilket är jättekul!
Om jag ska vara ärlig så var jag lite rädd att börja i en estetklass eftersom att jag trodde att många inte skulle vara i min smak eller vad man ska säga. Men jag har nog oroat mig i onödan eftersom att min klass verkar helt OK och vi har redan börja få lite skäll av lärarna så det tyder nog mycket på att det liknar 7an. I 7an så var vi  dom jobbigaste elerverna på skolan men i 9an var vi seriöst dom bästa. så gymnasiet kanske kommer gå i samma spår. man vet aldrig!
Våra scheman är också gode bra, slutar 12.40 fredagar så det är inte helt fel!
 
Men mer uppdatering om skolan kommer väl senare för nu måste jag sova, godnatt♥
 

Mot backa

hejhallå, just nu är jag hos Malin hedman och gör mig iordning för första skoldagen. Ja vars ska detta sluta, är ändå inte så nervös men kanske kommer bli det senare. 
Igår kväll var jag hos stenvall och såg disturbia, älskar den filmen men blev så sjukt rädd när jag skulle fara hem. De kändes som att den där gubben satt i min epa hela vägen hem.. Ursh, men back to verkligheten, nu börjar i alla fall jag frida och malin vara klara men det är över en timme tills vi börjar. Så vi får väl hitta på nånting här hemma innan vi far. 
 
Ha en bra dag då!
 
 
SÖTA BRUDAR!

promenix

Har varit ute och gått med ludde typ 4km, kändes mycket längre men pappa sa att det bara var 4km så då är de väl de. Men promenaden var ändå skön och väl behövlig. Under promenaden så hann jag tänka igenom en heldel på livet, och kom fram till en massa grejer!
 
Några bilder på min gå kompis, ha de bra!
 

The last day

Fattar ni att sommarlovet lider mot sitt slut. Idag är det sista dagen på den här sommaren, eller ja. Sommarlovet. Och vad gör man av den dagen, ja typ degar för att man ska lägga sig tidigt och vakna tidigt imorgon. Eller jag börjar 12 men bor i sikfors så jag måste fara tidigt andå.. 
 
Tänk att man ska börja backa nu, tiden bara springer iväg. Syrran börjar solander och jag sticker där ifrån. Egentligen vet man ingenting om framtiden just nu, vem kommer man umgås med, kommer man få en ny bestfriend, kommer vardagen och fritiden se helt annorlunda ut. Det kan man inte veta nu, utan man får se vad varje dag bjuder på. Men jag tror att allt kommer bli bra, bara man ger allt lite tid! :)
 
Image_large

GRATTIS Stenvall

 
Idag är det så att Jenny Stenvall fyller 17bast!
Hoppas du får en super bra dag! 
 
 
Hittade några finfina bilder. 
 
Ha nu en bra dag åsså bjuder du hem mig på fika nån dag, puss♥
 
 
 
 

I´m a deg

hejsanhoppsan, idag har jag inte gjort mycket ska jag säga er. Vaknade kring 9 eller något sånt av att marvin var as pigg och jag var as trött.. Men vi drog oss i alla fall ner till soffan så ja fick sova där och han kunde kolla film.  Han har varit här till tolv, men nu lämnade han mig forever alone♥ Så det enda vi hann göra var att gå ut till djuren typ, men han är verkligen världens underbaraste och det kommer kännas lite konstigt att vi inte kommer att gå i samma klass på måndag...
 
 
Vidare till gårkvällen då. Matchen i kalix gick väl inte så bra kan ja väl säga, sen så for jag till malin där det var en massa folk. De var ju som trevligt, de var bara lite dåligt att ja kom dit sist av alla.. Jag var i alla fall där i nån timma och sen fick vi skjuts hem av johan! tack för det.
 
Ja har också tappat min börs på bussen och de suger, man har ju allt i den-.-
 
Foto: tack alla för en bra kväll! :)
 
Nä nu ska jag se om One tree Hill är lika bra som alla säger, puss!

SÖTA SOM SOCKER...

Det börjar närma sig efter middan och snart ska jag bege mig till öjebyn och sen vidare till kalix för att spela match! Ja tror att matchen kommer bli tuff eftersom att dom leder serien plus att vi förlorade mot dom sist. Men nu jävlar taggar vi om! eller i alla fall jag, har ju inte snackat med någon annan i laget! 
 
Efter matchen så ska jag direkt till jonsson o ha allmänt skoj, fast jag blir ju typ tusen timmar sen eftersom allt hos jonsson börjar när min match börjar i kalix så. Men ja får väl se hur mycket jag hinner vara med ikväll. 
 
 
Haha, kan väl säga att ja bjuder på dom där finfina bilderna. På mig o söt ludde. Och nu kan ni inte förvänta er någon bloggning förnst imorgon någon gång. Puss!

You belong with me

Vaknade gode tidigt idag faktiskt, kring halv 11 eller något sånt. Så jag har varit vaken i typ 2-3 timmar, så då har jag hunnit ätit lite frukost, fixat epans spolarvätska så nu funkar den för första gången på hela tiden jag har  haft den. Det känns ju bra, så slipper man ha skitiga rutor hela tiden. 
 
Just nu så sitter jag väl för det mesta vid mitt lilla piano och sjuger lite. 
 
kolken 2010♥

I lovet it

Sen bloggning, men min dag har verkligen varit super bra. Började med att jag och marvin vaknade åt lite frukost och sen skynda oss ut  i det fina vädret. Så det blev att vi for till badkärn för att bada med andersson och malin. Vi låg där och stekte ett bra tag och efter en stund for jag, marvin och johan till älven där johan tog oss på en upptäcksfärd runt kaninön. Vilket var super skoj!
Där var vi faktiskt gode länge, vi han ju smörja in oss med blålera dom hoppade ut i vattnet och vi klev på en massa kottar.
Efter det så bjöd johan oss på go-mackor, men efter det var det bara att byta om och fara mot träningen. Lämnade då också bort marvin för natten.. inte kul att sova själv.. 
 
Efter träningen så for jag till hadir där vi hade en filmkväll och såg hannah montana the movie. Sjukt bra film♥ Fast att den kanske är lämpad för mindre barn så kan ja bara säga I love it!
 
Tack för en superdag alla som jag har varit med!
 
Ni kanske får nån bild nån annan dag, GODNATT! <3

Happy girls are the prettiest!

Hej, tänkte berätta vad gårkvällen bjöd på i det här inlägget. kvällen började med att jag var hos malin, åsså for jag och hämtade dit marvin också kom coopcarro dit. Vi var ett tag hos malin för att hadir och frida skulle komma förbi. Hadir har ju liksom varit borta hela sommarlovet. Snacka om att man har saknat den gladaungen! 
När vi hade träffat dom så for jag marvin malin carro och frida in till stan. Först for vi till coop och carro visade verkligen upp sitt yrke på högsta nivå. Sen for vi ut och körde lite i stan och då träffade vi en massa folk på sunes. 
 
När vi hade varit där ett tag for vi hemmåt och då sov jag hos min fina boy! ♥ alltid lika mysigt! 
 
 
Här har vi då en fin bild på COOPCARRO som slår ner filip, stackars pojk..
 
 
Nä nu ska jag kolla på lite film och sen far jag in till öjebyn för en samling och sen vidare till bergnäset för match!
 
hejdå! :)

AbraKadabra

Kom hem kring halv 12 idag, och då har jag tvättat min epis som vekrligen var behövligt. Den var nog skitig igår kväll men då när jag for hem körde jag brevid vattenbilen på grusvägen.. Så ja, den blev grå/vit. Men nu är pärlan svart igen.
 
Kolla!
 
 Abrakadabra!
 
Från skitig
 
Till lite renare! 
 
 
Nu ska ja gå och äta nå litet, bloggar sen. Puss!

Piteå Havs Bad

Idag har jag varit på phb med en massa folk. Några som man kände och några nykomlingar, det var sjukt kul att vi blev ett så stort gäng och att någon smart person tog med sig en vollyboll och nån tog med sig en boll att spela fotboll med. Så vi hade nånting att göra hela dagen.Vi kom dit kring 11 och for hem kring 4 så det blev riktigt hela dagen.
Där borta så åt ja även en twister som var sjukt god om ni ville veta:)
 
 
Tack för en super dag, nu äre bara att se vad kvällen bjuder på. Det enda jag vet säkert är att jag ska äta här hos hedman.
 
Puss!

mot PHB

Solen skiner och det kommer säkert bli jättebra på PHB! Vi vaknade för typ 20 min sen och snart rullar vi iväg mot busshållplatsen. Det blir ett stopp i Öjebyn innan vi tar nästa buss mot slutdestinationen.

Lyckligare nu

Ikväll så kom Frida, Malin och malin hit. Fast hedman kom lite tidigare så vi snackade med marvin i skype o jag blev så fint fotad i mina cyklop-.- Sen efter ett tag kom frida och malin så då snackade vi ett tag och sen har vi suttit och druckigt te o ätit lite. Och planerat morgon dagen som kommer spenderas på PHB med lite folk! :)

De är som så att jag är tillbaka!

hallåj, förstår att ni har saknat mig och mitt bloggande. Har ju varit borta från bloggen i ca 3 veckor. Nä men de ja har nog inte varit allt för saknad här skulle jag tro. 
 
Under dom här tre veckorna har jag gjort en massa grejer, vet inte riktigt hur jag ska kunna göra ett intresant inlägg om allt det men jag ska försöka i alla fall! :)
 
Det började med att jag for till Danmark sjuk och ledsen. Men båda delarna gick över om ett tag, vägen till danmark var gode lång flera timmar i tåg sen åkte vi färga och senare fick vi åka buss en bit. När vi kom fram dit vi skulle bo så såg det väl sådär ut. Duscharna var ur äckliga, såg seriöst ut som nå hitler använde på sin tid. 
 
I danmark spelade vi så klart fotboll, men matcherna gick inte nå bra alls. Så vi åkte ut gode fort. Men det gjorde inte fotbollscupen så mycket sämre. För då han vi göra andra saker. En kväll var vi på discot inne på området vilket var sjukt kul, länge sen man var på ett disco kan ja säga er. En dag var vi även på ett sommarland som heter Fårup. Det var verkligen höjdpunkten! Dom hade sjukt roliga berg och dalbanor plus ett stort vattenland!
 
Vi var även omkring och röjde på stan på kvällarna checkade matcher o.s.v man lärde också känna alla i laget mycket bättre! :) något som också ägde var att det var varmt! ♥
 
 
Sen for jag till varberg och var där med mormor och morfar, plus min egen familj. Där hyrde vi en stuga o myste på. For även till ullared en dag där ja shoppade en massa grejer. Nån dag efter ullared så for jag in till göteborg för att vara med marvin. Så vi möttes vid centralen och gick runt på stan med riku och tabitha typ hela dan. For och åt o.s.v dagen efter så var ja marvin o syrran plus mamma och pappa på liseberg sjukt kul var det! hade ju inte träffat marvin på jättelänge så det var super mysigt! :)
 
Efter den bästa tiden i varberg var över så badade vi lite och sen åkte vi hem till norrbotten!
 
 
 
 

RSS 2.0