Valborg

shiit va jag hinner mycket den här helgen känner jag och den har hittils varit superduper bra! :D
Idag är det också valborg så kvällen och natten blir nog inget annat än super! Fick med mig marvin hit i natt också, så vi tog en sovmorgon och sen for vi till melker. Sen så var jag tvungen att leta rätt på min jacka där ja hade körkortet och allt. Och jag hittade allt, så sköönt!
Så jag och malin har hunnit att sätta lite saker i folkan, för där ska massa folk sova i natt. Har hyrt den och det kommer bli jättekuligt skulle jag tro. så snart måste jag packa det sista och fara ner dit och släppa in några som kommer och ska stoppa in sina saker.
tvättade ju då pärlan igår men den är lika skitig idag igen.. Men jaja den glänste då i alla fall igår när vi for förbi älvsbyn :)
Om det blir något blogginlägg ikväll så blir det mest troligt mobilbloggning. Men ha en mysig valborg då, pusspuss!

@jonsson

Kom precis till malin och hennes plutt var borta...:(
Nu vet jag då inte vad vi ska göra, men något blir det no säkert.
haha jag dör verkligen för den här bilden!!
Nu blir det girl car wash!

Snygga va?

I LOVE YOU

hejhej, Igår efter träningen så for jag till marvin och åt midda. Sen så skjutsade hans mamma oss till mig. Så då bytte vi däck på epan. Fast märkte idag att vi måste byta plats för det var rotations grejs som vi inte hade sett. Men efter vi hade gjort det så for vi i alla fall till malin, och var där med pontus melker johan och tiff.
Sen sov han hos mig, så imorse for vi till affärn och sen vidare till joel, var med han ett tag. Sen skjutsade jag marvin till melker också stanna jag där ett tag.
Sen så for jag till malin, så vi har fixat lite inför valborg som är imorgon. åsså har vi suttit för sista gången i moppebilen.. </3
Mopedbil Grecav Eke Diesel -00
Jag kommer att sakna dig... :')

behövligt

Känner att det behövs ett blogg inlägg här. I torsdags var det ju då tjejkväll, så jag och marvin gor in dit och var med pippi och pontus. Sen så sov jag i öjebyn.
Igår hade amina en midda, grymt kul var det. Först var det bara girls men sen kom det en heldel killar också. Alltid lika trevligt!
Jag orkar verkligen inte hämta kablen till mobilen så det blir inga bilder sen igår, kul va? nä inte alls, men Kbry ♥
Klockan ett har jag i alla fall ute träning i öjebyn, skönt att inte vara inne en sån här dag.
Grattis i efterskott vännen♥

Godnatt

Söt hund man sover med alltså, nu blire sängen godnatt! :*

ajaj i knäna, vare så pojk? :)

Slutade halv 2 idag, men kom hem halv 5. Härligt! taxin kom aldrig...
Men det gjorde inte så mycket för jag var med Johan, Anton och sen var vi med Petter också. Riktigt kuligt, åkte moppe för första gången nu i år och snacka om att sommarkänslan väcktes! ♥
Åsså var det då en smart pojk som trodde att man kunde köra ner i diket med sin moppe. Men icke, det blev stapp och ajaj i knäna-.- hihi!

Svar:

Svar till Linn. Jo jag ska sjunga, den 7:de maj på kårhuset eller vad det heter. :)

American pie

Sången gick bara bra, fick sjunga i mick och sånt. Sjukt kul så nu taggar jag den 7:de Maj!
Nu drar jag då på bion.
Puss på er då!

Ny header

Som ni ser så har jag en ny header, var super duper less min förra. Gjorde en lite snabbt nuså får se om den blir kvar länge eller inte.
Känner mig sjukt trött i kroppen fortfarande, skoldagen sög verkligen. Har typ hållt på att somna hela dan och min skalle har typ vägt tusen kilo eller nå...
När jag kom hem har jag städat lite och sen somna jag. Måste verkligen göra engelskan, men det går inte så bra. Hjälp mig nån!♥ ring om ni vill hjälpa en snäll hjälplös tjej-.-
Jag hoppade också över träningen idag, lite problem med skjuts men den strörsta delen över att jag inte for var att jag verkligen inte orkade..

slut i kroppen

Fotbolls lägret har varit super. Jättekul att lära känna alla i laget lite bättre. Matcherna gick också bra, förlorade på straffar i finalen. Men annars gick det bara bra.
Under lägret har vi hunnit att leka lite lekar, snackat och ätit PRINGLES..
Efter lägret så är man ganska slut i kroppen så det var skönt att komma hem till marvin o bara mysa och se film. Men nu har jag i alla fall kommit hem till sikfors och ska hämta lite pastasallad. Mumma♥

Mot UMEÅ!

hejhej, igår var sov jag hos marvin och hade träning så det var därför jag inte blogga nå. Om ni undrar, träningen igår var svinit kul. Tränade med damerna så det var en perfekt uppvärmning för i helgen.
För nu ska jag bara packa det sista och fara mot öjebyn. Sen blir det av mot umeå för träningsläger.
På lördag kommer vi spela matcher och på söndag blir det träning. Å vet ni? jag ska kötta!
Är så sjukt taggad!'
arkivbild. Men orkar it ta nån bild nu.
Ha en bra hel

alldeles för sent för bloggning

Efter träningen for ja till farmor o farfar igen för att duscha. Sen kom mammi och skjutsade hem mig. Brukar typ sova den tiden men inte idag. Ja var tvungen att packa och fixa en massa så allt skulle gå ihop så att jag kan tillbringa en natt med min finaste i veckan. För till helgen far jag till Umeå med fotbollen. Men nu tror jag faktiskt att jag har fixat det mesta: taxi, läxor, sång,träning, gympa, packning för helgen. Det är typ det jag har packat. Men måste också ta ett litet snack med mina lärare. Godnatt<3

Chock

Fick precis en chock, visste ju vem som vann topmodel men hade helt fel. Det var ju Alice som vann, men det var en bra grej, det var ju henne jag hejade på!

Alice - super söt tjej!

 


för häftig för mig...

sitter och ser finalen nu, har redan hört vem som vann men måste ju se finalen. Daah.. sitter hos farmor o farfar nu och har precis kollat lite på Emils skoter, mm no blir man avis no, men jag kan faktiskt erkänna att den är alldeles för stor och häftig för mig.. Så då får ni själv fatta hur grym den är.
Efter ett tag så har jag i alla fall träning. Så då blir det att kötta!

godmorgon

Vaknade vanlig tid på morgonen, å när jag kom ner till busskuren så kom jag på att jag hade sovmorgon... Skit också! Kort dag idag, så jag kanske ska köpa bikinin. Får se, bloggar mer sen puss!

Hejhej, hoppas ni har haft en bra dag!

När jag kom hem från skolan så skulle syrran ha träning i bergsviken så då passade jag på att fara till pippi. Och fick för första gången se vars hennes pappa bodde. Så det var kul, hos henne så snackade vi väl en hel del från himmel till jord åsså åt vi glass! Ganska intressant att veta va?:)
Både filippa och hennes syster är väl som så där lite söta eller nå!
Nu så blir det att kolla på hockey, vet som inte vad det är med mig. Jag blir alltid hockey intresserad när säsongen typ är slut.. Skellefteå leder i alla fall nu med 1-0
Godnatt på er!

Skolbio

Har hadirs mobil nu och har tänkt skriva ett inlägg. Kring tolv så ska vi fara på skolbio och se snabba cash det kommer bli riktigt kuligt! Just nu har typ halva klassen matteprov med inte jag Hadir Malin Anton och Evelina så vi chillar och försöker kunna matten vi ska börja med.. Ha bra idag då, puss!

Jenny Stenvall är en trevlig prick! ♥

Första skoldagen idag då, den flöt väl precis på som alla andra måndagar. Slutade 20 i två, så då gick jag till marvin. Vi gjorde typ ingenting, jag kollade efter olika jobb och olika resor. Jag har kommit på att man liksom behöver pengar om man ska resa. Så om ni inte visste det så vet ni det nu. :)
Efter jag hade varit där for jag in till stan och var med jenny, först kollade vi runt lite grann på stan hittade en SVERIGE bikini. Som jag måste ha! Fasst ja vill ha en annan också, för den där hade inte en bygel och det är egentligen det jag söker efter men skit samma.
Åt även en super god middag med henne på stan.


Efter vi hade kollar runt lite så gick vi då och åt. Satt väl där dryga timmen eller nå och bara snackade. Det var verkligen super trevligt. Sen så for vi mot min träning.
Sen så hann vi också en cruising genom bergsviken så hem resan tog typ as länge fick chock när jag kolla på klockan. Men det var bara kul!

Tack för en jättejätte kul dag jenny, det var verkligen längesen och verkligen jätte behövligt!

School

godmorgon, lite trött så här på morgonen kan man väl säga.. Det blir att köra till skolan idag, malin åker också med mig. Kuligt att ha lite sällskap!
Efter skolan ska jag vara med marvin ett tag tills jenny slutar, för då ska jag vara med henne i stan. Det blir nog att ta nån fika, eller midda typ. Och bara snacka på skulle jag tro, det låter super.
Efter det följer hon till träningen, och sen blire att fara hem.
Gammal bild eller nå?
ha en bra dag, puss!

Joe lämna och skellefteå vann!

Har suttit och sappat mellan hockeyn och BB hela kvällen. Riktigt spännande var det på hockyn, grymt bra att Skeå vann för då har dom en liten chans att vinna allt. Great, jag är inte alls så insatt i hockey egentligen men ibland fastnar jag bara och då tar jag mig inte där ifrån..
Angående BB så tyckte jag att det var bra att JOE lämna, för amandus är roligare och är bara less på JOE. Fast han är ju norrlänning. Men vi har ju fortfarande kvar Lars, vilket äger.
Kvällen med brudarna var då bra bra, tjockade oss lite med blåbärspaj!
Nu blir det duschen och ladda upp inför skolan, Nice eller?
näe. puss!

Pappa ropa precis att maten var klar så ett snabbt inlägg nu då. Har gjort klart nästan alla labbrapporter nu. Känner mig ganska grym!
Har också pratat med min boy och kring 4 blir det att fara till jonsson och vara med henne, frida och malin! Har inte träffat dom nå under lovet typ. Konstigt men så äre.
Ha det bäst puss!
Å självklart far jag i min å syrrans OnePiece! ♥

The last day

Sista dagen på lovet då.. Inte kul, så nu måste jag ta tag i no rapporterna. Som ska lämnas in i veckan. Den kommande veckan kommer att bestå av mycket fotboll, så nu kommer nog den här fotbolls drogen fastna i mig igen skulle jag tro. Enda dagen som är ledig är tisdag. För till helgen ska vi på ett läger i UMEÅ. Vilket kommer bli super kul!
haha hittade en cool grej!
Tänk att ha en sån fotbollssko!



Vadå stapp?

Ja i arjeplog då. Det har faktiskt varit jättemysigt, mysigare än vad jag hade förväntat mig. Vi var där med våra kusiner och deras familj. Sen så var det även några släktingar till emma som var där. Det är alltid lika kul att träffa nya människor!
På dagarna så for vi snabbt ut på isen och gjorde upp en eld. Där så åt vi lunch, körde skoter och vissa fiska. Men det stod jag över. För fiskning är verkligen inte min grej, det är alldeles för långtråkigt. Men dom andra fick faktiskt ganska bra med fisk.
Senare på kvällarna så spelade vi ganska mycket kort. Sjukt kul! Jag var då bäst inga protester här inte.
Vi var där i 4dagar, och vi hade blandat väder. Så klart så var det finast väder den dagen vi skulle hem. Menmen, så äre alltid det är bara att acceptera!
VADÅ STAPP? ;)









Men en sak som sög det var att jag saknade min Marvn Marrero sjukt mycket! så det var jättekul att vara med han igår tills idag♥ Älskar dig pojken!

Hemma

Igår kom jag hem från arjeplog, där borta har det bara varit super! Är hos marvin nu så jag skriver mer om arjeplog sen.

Igår kom vi i alla fall hem och direkt for jag in till öjebyn. Träffade marvin och for med han, hans mamma, larice och elin till christina salen. Där Riku och Vargen hade en show. Den var riktigt bra faktiskt, satt som ett frågetecken hela tiden. Pluss att han tog upp mig på scenen omg.. leksigt vare men ändå kul, fick ju träffa han i alla fall :)

Efter det for vi förbi coop och sen hem. Blev en myskväll med en fortsättning på vårat maraton. Great!


Nu blir det att fara och söka hårfärg till min syster. PÖSs

sant och tråkigt..

Fattar ni?! snart ska vi nior lämna solander och gangstra in på något gymnasium!
Jag kommer sakna er alla sjuktmycket, vissa har man lärt känna från första dagen och vissa har man börjat känna mer nu på sista tiden. Vissa känner man inte så bra alls men ändå älskar jag er alla!


Utkast: April 10, 2012

Den här bilden hatar jag!
Men tyvärr är den sann. Vad händer egentligen med världen. Alla småbarn äger en egen mobil nu för tiden. Nästan alla äger också en egen dator. Världen håller seiöst på att flippa..
Mina barn kommer säkert kunna använda en telefon när dom föds eller nå. Det skulle då inte förvåna mig om jag säger så..
Fatta så kul man hade, med alla leksaker. Vi lekte i lövhögar, lekte den försvunna köttbiten. Lekte i sandlådan och med en massa leksaker som inte var i närheten av nå elektronik.
jaja, det är vad jag tycker!
miss!

gott & blandat på ida!

Våldgästar Idas blogg med förvarning..



.. Du sa att de bara var kul om nån gästbloggade, nä skoja ba. Du är ju riktigt söt du. Puss från mig!

hallåj

Tisdag idag och nu blir det sanna bider!
Det som är bäst med dom här bilderna det är ju att man märker att man faktiskt inte är dum i huvudet. Det är faktiskt inte bara jag som t.ex kollar efter figurer i t.ex stengolv.. ;)

24.00 eller 00.00 ?

00.00 står det i alla fall på klockan, varför använder man då sig av 24.00? ingenaning. Jajaja, nu har jag i alla fall packat klart inför Arjeplog, det kommer nog bli super mycket skoter o grejer. tror inte att jag har någon dator där borta, så jag tänker göra lite inlägg nu i förväg. Bara så att inte bloggen ska dö helt.
Ni som kan mitt lösenord får mer än gärna gästblogga, det är bara kul! ♥
Men nu ska jag gå och sova, för det blir att vakna kring 6 imorgon...

ops fail

För er som har gått på att det är sönda idag är det lite synd om. Har ingenaning vad ja tänkte när ja skrev sist de är ju faktiskt måndag idag då vet ni. Men den är röd så det räknas som en torsda tur de! Jaja nu har jag rättat mig så nu hoppar jag i duschen;*

ONE PICTURE

Hallåj, har ni tänkt på att det är sönda idag och ni kan inse att ni har en helvecka kvar av lovet! Själv tycker jag att det låter underbart, men jag vet att tiden kommer springa iväg! Vilket inte är så bra.

Idag så har jag tagit lite kort ute i det fina vädret, ville liksom hitta en ny profilbild. Men nejnej, alltid ska det vara nått fel på bilden. Kräsen? jodå..
Åsså har ju picnik lagt ner nu så nu kan jag inte redigera där längre. FML..


One picture


Nu blire att äta nalta och sen ska jag vidare på sång och fotbollsträning. Inte helt fel de inte. Pusspuss! :*


Call me maybe

Kan inte sluta lyssna!♥

men skit på er

Varför röstar man ut Marcel? Visst han var takskig men ändå skjukt kul.. De sög verkligen! Men nu ska jag gå upp starta en film och lägga mig i sängen. De blir inte att sova med marvin nu på typ 5 dagar o inte ens träffa han typ. Ja.. Det måste väl gå det med, men det kommer bli tomt..<3 Godnatt!:*

så ska det låta

Har gode nyss städat åt hönsen å nu sitter jag i soffan med mamma och myset framför så ska det låta. Sen så väntat BB så då ska jag nog plocka fram nå gott också! Den här kvällen lutar mot nå lugnt och mysigt!<3

Komet i kanten!

For till öjebyn igår kväll. Så då var jag med marvin och en massa folk hos jocke. Där dom typ lanade och sånt, killarna rappade även jättefint. Själv tycker jag att lasse vann, grymt rolig pojk asså!

Jaja, vi kom i alla fall hem till marvin kl 5 typ. Så jag däcka gode så fort kan man säga!

Men nu ska vi käka nå. Pusspuss!

Inköp - skamfläck

Köpte den här boken idag, eller jag fick den av mammi.
Tack så mycket! ♥
Om ni vill så kan ni läsa handligen här nedan ↓
Sandra är tjejen som har växt upp på en av Sveriges finaste gator just bredvid Strandvägen i Stockholm. Perfekt yta. Ingen kunde ana att hon lät äldre män våldta henne medan hon låtsades sova över hos sin kompis.

När Nadja var 15 år spreds nakenbilder på henne i skolan. Kroppen tappade betydelse. Hon kunde lika gärna använda den till det enda hon var riktigt bra på - sex.

Jocke är 17-åringen som låter sig utnyttjas av våldsamma sexköpare. För pengarna försörjer han sig själv och sin pappa.

Sandra, Nadja och Jocke är en bild av ett nytt Sverige, något vi gärna vill blunda för. Alla var barn när de började sälja och ha sex för att försöka låta ångesten i själen pysa ut. Tyvärr finns Sandra, Nadja och Jocke på riktigt.

Berättelser som deras finns överallt runt omkring oss. I alla svenska städer och byar. I alla samhällsklasser. Med hjälp av ord, våld och hot står våra barn ut med allt sexköparna gör med dem samtidigt som de kämpar för att bevara sin största hemlighet.




Finish

Nu är då epan super glansig ska ni veta! Fast den är nog lika skitig snart igen. Efter lovet blir det nog också att nyta till sommardäck så då kommer den bli ursnygg. Nä kanske int ur snygg men definitivt mycket snyggare än vad den har varit i vinter!
Efter vi tvätta bilen så for la familia till älvsbyn och handla en massa saker tills vi ska till arjeplog.
Jag glömde tyvärr att ta en förebild. Men den var vit från golvet och upp till rutan typ och resten var väl typ grå eller nå.. nu är den i alla fall gode så mycket mer svart!
Fast däcken kan ni ju dissa, för det finns typ massa annat som är snyggare att kolla på!♥

I ♥ WASH.... not!

Ja.. ni som har sett mig ute på vägarna vet att min EPA är sjukt skitig så nu ska jag gå ut och göra något åt de! Ni ska få några före och efterbilder senare tror jag.
Efter jag har tvättat bilen ska jag nog städa mitt rum också! och efter det måste jag väl ändå få vara med marvin? Det skulle som vara pricken över I:et. ♥ Men vi får se hur kvällen blir.
Ha en bra dag, pöss! ♥

GLAD PÅSK! ♥

Glad påsk på er alla! Jag vet egentligen inte vilken dag man ska säga det men nu säger jag det på bloggen i alla fall. Igår kväll så var jag med en viss JennyStenvall. Sjukt längesen vi var med varandra, men i alla fall så for vi in till COOP för att köpa hårfärg till mig och syrran. Där träffade vi även malin och frida. Efter vi hade varit och gangstra på coop så for vi förbi marvin och lämna ett påskägg.
Sen skulle vi hem men då for vi förbi hemlunda för att filip skulle köra med oss hem för att han skulle till sin stuga i älvsbyn. Så han kom förbi hit och kolla när vi färga håre och sånt och sen for han vidare.
Sen var det sängen som väntade!

Långfredag

Långfredag!
Idag är det långfredag och för som inte vet vad det är så är det dagen då jesus blev fast spikad på korset. Jag kan inte säga att jag vet så mycket om det. Men det lilla vet jag i alla fall.
Alla affärer är typ stängda också och det suger.

haha!


Fet bloggning nu då

Igår, lanet var himla kuligt tyckte i alla fall jag. Jag och pippi stannade och sov där, eller ja.. Vi sov inte så mycket om man säger så. Det som var roligt med det här lanet det var att alla människor är superduper snälla och det var roligt att träffa sager och petter som typ alltid är i stan nu för tiden. Har ju saknat dom människorna. En till sak som var roligt med lanet det var att dom typ inte lana nå. Så jag vet inte riktigt om man ska kalla det lan. Kring 11 i morse så började vi i alla fall att städa. Sen skjutsade jag hem melker och sen vidare till mig.

Sen var jag hemma i ca 2timmar och den tiden tillbringa jag med syrran. Med massage! Grymt skönt♥
Efter det for jag till mormor och morfar, fick disel till epan och en godmidda. Thanks!

just nu sitter jag hos marvin och har precis varit och tränat. Snart blir det duschen och säkert vara med nå folk.


Hittade en lite gullig bild på hajnas dator:*

looov

Nu är det lov och dagen har hittills varit super! Slutade kring tolv, for till stan med marvin. Träffade amina o hadir + några andra. Sen for vi till marvin för att packa datorn å allt. Nu sitter jag på folkan och det är en massa folk här! Blir nog att stanna här hela natten. Killarna sysselsätter sig då just nu med att snagga varandra. Så nu har jag en pojkvän med lite hår! Gulligt värre<3

hejj!

Vaknade för ett tag sen och har precis ätit litegrann ja höll jäklat på att hungra ihjäl! Intressant va? Nä men nu ska jag gå ut till djuren och sen vidare till skolan. Pöss!:)

Asså seriöst.. I MISS

Hittade den här och några mer videos. Fatta så kul vi hade!

haha dör i skratt!!!! ♥ ♥

GAME

Just nu är det fotbolls match på TV. Ska faktiskt kolla lite grann på det hade jag tänkt, det var inte igår jag såg en match på tv kan jag säga.
Jag ska också kolla lite mer på svenskan sen så är min dag avklarad. Imorgon är det sista dagen före lovet. Och den består av 2 lektioner, kan det bli bättre!? nej inte det :*

Söta jamen självklart!

tuuuut

Sitter hos marvin nu och hör en tutande bil utanför. Skoldagen gick ändå hyfsat fort. Har gjort bort det muntliga np i engelska. Det blev inge sång idag, så får se om det blir imorgon elr något sånt. Nu ska vi i alla fall gå och göra nå att äta. Puss/ ideli

1+1=3

Nu har den här veckan startat. Tur att den är kort. Dagen har då bara varit bra, både elevråd och kör. Mega nice! Trodde att jag bara kunde chilla nu när jag kom hem också men kom på att det var tvärt om, jag måste verkligen ta tag i matten. Så då vet ni vad jag kommer göra fram till träningen. Alltså jag ska dyka ner i matteboken...
PUSsss

morning

Har nyss vaknat och ska snart gå till taxin. Måndag idag jobbigt men vi går bara till 13.40 så det är chill. Det är även kort vecka i veckan så det är bara att se allt med en positiv bild. Ha en bra dag pusspuss!

Grattis Luddi! ♥

Måste också säga att min fina hund fyller år idag! ♥
No har han varit liten no ♥

BigBrother Maratooon

Har missat typ hela veckan av BB, så nu sitter jag och ser det. Igår kväll så var jag med malin malin och frida. Först så köpte vi mat på frasses, sen så myste vi i det mörka huset under Earth hour. Senare så körde jag och hedman typ överallt med epan och bara snacka och jagade andra epor. Kuligtkuligt. Men sen så for vi tillbak till frida och då kom marvin, tiff, marcus, olle och sacke. Där så snackade vi väl för det mesta och sen snodde jag hem marvin♥
Så han har varit här till ikväll riktigt kul.
Idag så har jag också hunnit ta upp en beställning på tulpaner, jag är så duktig. Men ha en bra kväll. PUSS♥
älskar dig!

RSS 2.0