broken hearted girl

Vaknade i morse av en ännu värre snuva än tidigare. Men försöker bara att kurera mig.
Vaknade också med marvin vid min sida för sista gången på mer än en vecka, det känns verkligen. Jag kommer sakna han så sjukt mycket. I danmark kommer jag knappt kunna hålla kontakten med han, hur ska jag klara mig. Ja for i alla fall till älvsbyn med en kropp tung som sten på grund av tårar och saknad.
Ja tror att han fortfarande är hemma hos mig, men ja ska inte hem. Ja ska ut från landet.. Det känns gode så konstigt!
 
Men det kommer gå bra, det vet ja. Och när han kommer till Göteborg så kommer allt bli super!
 
Som ni förstår så kommer jag inte blogga så mycket, eller kanske inget alls under dom här två veckorna. Men ni får ha det bra. Puss hejs!
 
 
 
I Love You
 
 
 

det här är inte bra

hej och hallå, imorgon far jag till Danmark och idag har jag känt av ajaj i halsen pluss att jag känner att snuvan är påväg. Så nu blir det att försöka bli frisk! Ja ska ju vara i toppform där nere.. Men jaja, ikväll ska jag i alla fall fara till Jonsson ett tag för grillkväll blir att träffa en massa vänner o marvin för sista gången innan jag far. Ja vet att det kommer bli kul i Danmark men jag kommer sakna alla här hemma<3  

21.12

hallåj, precis kommit till marvin efter träning på björklunda. Idag har jag också skickat iväg lite packning till varberg plus att jag har jobbat hela dan vilket också var min sista jobbdag för i sommar tror ja :) men man vet aldrig. 
 
Ikväll ska jag sova hos marvin och kvällen kommer bara bli bra, börjar mest troligt med att fara och bada op hammenviken med ljungqvist och sen vet jag inte vad som händer! 
 

Converse

Nu bär det snart iväg till affärn för lite jobb, kul! Men innan det ska jag hinna med att äta frukost plus att tvätta mina vita converse som för tillfället är gråsvarta.. Men ni får ha det bra har sett att vädret ska vara på topp idag, men har inte kollat ut så jag kan ju inte lova någonting. 
 
Efter jobbet ska vi bjuda mormor o morfar på palt och efter det blir det träning. Sen så blir det nog att sova hos marvin om allt går enligt planerna!
 
ha en bra dag, så skriver jag senare någon gång! ♥

du kanske hade en dålig dag lilla vän.

Kommer hem med ett skratt på läpparna efter matchen vi vann med 3-1 och har haft det gode så kul på planen. Ja kan säga att tjejer är gode så bitchiga på plan. Det mesta snacket som hördes på planen var kommentarer om motståndarna hit och dit. enorma skrikiga ljud av en tjej, hade du en dålig dag idag? ;) Det var också en dålig dommare så hela matchen bestod väl till att klaga på han också, men ja vi vann med 3-1 så det var ju bra i alla fall! annars hade inte mitt humör varit så bra som det är nu :)
 
Jag håller i alla fall på att packa till dana och varberg. Kanske ska berätta att på lördag far jag och mitt fotbolls lag till Danmark för att spela en cup. Det kommer nog bli super kul, men vet att jag kommer sakna min pojk sjukt mycket men som tur är så kommer han ner till göteborg den 30:de och då är jag typ 40 min därifrån så då kommer vi ha det kul på liseberg och på andra ställen vilket kommer bli super!
 
Som ni kanske fattar så kommer jag inte hem efter danmark utan jag hamnar på en stuga i varberg, som ligger gode nära göteborg! Så jag kommer hem den 5augusti tror jag!
 
 
 
Men nu ska jag gå och äta min subland macka som blev över från idag, sen kommer jag att lägga mig med ett smile på läpparna. För dagen har verkligen varit jättebra! ♥
 
 

Öjebyn VS Älvsbyn

Nu blire att fara på match, känns som att det kommer gå tugnt i värmen. Men är ändå taggad till tusen! 
 

Summer Today

Känner ni värmen vi har idag, det är bara att tacka för dom få soltimmarna vi får i sommar. Hela sommaren har nog varit som låten, sommaren är kort, det mesta regnar bort. Tyvärr har det stämt in, men nu hoppas jag verkligen på en vändning! :)
 
Idag har jag då varit på stan med marvin, fick hem mig ett headset och har hämtat ut en väska på intersport. Grymt nice! Sen så for vi o kolla runt på olika ställen, men ska inte shoppa så mkt nu väntar bara på ullared, då blire shopping!
 
Men i alla fall så var det ju sjukt varmt idag så vi for hem till marvin och hämtade lite badkläder och for till hammenviken och badade och köpte glass, de var riktigt kul och mysigt. Efter det for vi till subland och käkade lite lunch! :)
 
 
De här är nog min favorit glass från och med idag! 
 

STAN

Nu börjar jag att fara mot öjebyn för att hämta marvin, sen bär det av till stan. Yes, det låter super. 
 
 
PUSSS!!

home alone..

hej, som ni ser så ändras bloggen lite då och då. Men nu får den vara såhär ändå tills augusti för jag far nämligen bort om ett par dagar men skriver mer om det sen. Igår så kom marvin till mig på kvällen, innan han kom hit så invigde jag, petter, andersson, leonard och anton badlotten i älven i regnet och allt! duktigt, men den var riktigt fin faktiskt. När marvin hade kommit dit så for jag marvin johan och leonard hem till mig och snacka lite. Men Johan o leoard for gode tidigt för att leonard skulle till stockholm. Så när dom for så fick jag mig ett LOL grejs, så nu kan jag lira lol. mega coolt, så marvin visade lite hur man ska göra och sånt. Sen kom familjen hem med pizza till oss så det blev att tjocka sig. Sen for vi också ner till malin o malin
o såg när dom åt. kul va? ;) Nämen vi var bara där ett tag sen for vi hem o allmänt lejda oss.
Tyckte som att den här lejda bilden passa in här!
 
Idag så hade vi lite sovmorgon och sen for vi till arnemark för bad, o de var faktiskt gode skönt i vattnet fast att jag fick bada lite mer än vad jag hade planerat eftersom att en söt pojk knuffa i mig 24-7-.-
I arnemark så var även malinorna. Sen for vi vidare till poolen där vi träffade mer folk. for hem o åt midda o pappa o marvin tvätta episen. Snälla killar, sen så begav jag mig mot träningen och lämnade marvin i öjebyn..
 
 
 

under uppdatering

under uppdatering, ska fixa upp bloggen är så less. Men nu får den vara svart ett tag tills jag får tid till att fixa de. Puss

trött tjej

hejsan trött tjej hära. Skulle verkligen behöva en riktigt skönhets sömn inatt känner jag. Så det ska jag fixa på något sätt. Träningslägret har varit super, igår kväll beställde vi familjepizzor och åt som midda. Sen så hade vi BigSister (bigbrother) vilket var super kul. man kännde igen en massa tävlingar och utmaningar som fanns på tv som vi då fick uppleva själva. Bikten fanns, soffan fanns o massa roliga övningar!
 
Sen så kom tobbe o linus o några mer och spelade fotboll mot oss, de var faktiskt gode kul att se tobbe. Börjar som sakna konfan ännu mer.
Efter en grymt lång match med en massa skratt anfall så åkte jag, carro, hanna och elin iväg till lillträsk tror jag det hette och var där en snabbis med killarna. Sen for vi tillbaka och då bestod resten av natten till en massa prat! 
 
 
Idag så vaknade vi klockan nio o städa sen tränade vi. Efter det for ja till farmor för att hon fyllde år åt mat och fikade. 
 
Sen så har jag hunnit vara i sikfors och sett en lekmatch!
 
 
 
Söt JEPPE!
 

godnatt

hejhej, min dag har varit gode bra ändå. Jobbade till halv 2 kom hem städade lite och fixade olika saker till djuren ute i stallet. Efter middan så for jag till malin där vi var jag, malin, malin o frida. först snackade vi en massa och efter ett tag så gick jag och frida ut och gjorde eld i tabben. Vi fixade också en fin maskot som heter greta. När vi skulle hämta mossa till henne så la vi de på tabb locket och sen så när vi skulle elda upp det som var kvar märkte vi att vi hade tagit typ ett myr bo eller nå. Det var så sjukt äckligt, det kryllade av myror under mossbiten och det var även typ 40 myr ägg eller nå. Och moss biten var inte stor alls... De var seriöst typ det äckligaste jag har varit med om. Sen när vi kom in så blev det att visitera hela kroppen och skaka av alla kläder tusen gånger om!
 
Senare på kvällen kom även ralle förbi, det var riktigt kul. Det var inte igår man var med han kan jag säga. Så det var riktigt kuligt, när vi hoppade i badet  så kom även melker och sen så degade vi bara av trötthet i malins rum.. 
 
Här har vi då söta greta! ♥
åsså gjorde vi en massa olika tattoos
 
åsså ska jag inte smita undan med att vi skar upp massa frukt och doppade i choklad och smet, super gott var det!
 
Men nu ska jag sova och ladda inför jobb mellan halv 10 o halv 3. Sen bär det av mot fotbolls läger i hemmings. Så jag får se om jag bloggar nå imorgn. Puss godnatt!

workwork

mot jobbet nu då, lite trött efter att ha varit med jenny igår efter träningen till sent på natten. Men vi hade i alla fall riktigt kul o har börjat tänka på att ha en åter träff med konfan. Hur kul skulee inte de va?? super!
 
Men ja börjar 11 så nu far jag, ha en bra dag i regnet då-.-
Tumblr_m73373ihzu1r1ook6o1_500_large
åsså glömmer ni inte att det är fredag den 13:de idag!
 
Puss

Snart 13.00

Vaknade för en dryg timma sen och har hunnit städa till min kanin. Sen så gick jag upp till marvin igen och nu har jag fått ner han :)
 
Igår var vi då och tränade på gymmet och är faktiskt lite lämmen i armarna. Sen på kvällen var jag med sara et t tag och sen for jag och marvin till malin och sen till petter. Det är faktiskt sjukt kul att vara med sara då och då för det var verkligen inte igår man var med henne.. :) Hos petter så gjorde vi väl inte så mycket lina bakade och bjöd på go fika. Grymt gott, sen kring 1 så for vi hit och somnade som två små söta barn. 
 
 
Vadå gamla tider? ♥
 
Idag  vet ja inte riktigt vad som händer förutom att jag har träning ikväll. pusshejs!

Upp och ner

Igår for jag och malin in till hedman. Och dit kom även frida. satt hos hedman o snacka ett tag och sen drog vi in till coop för att köpa hårfärg till malin. Sen for vi på drive in på max och köpte en lyxshake, mumma! Efter det hämtade jag amina o sen for jag till marvin. Där vi åt lite mat och dega. Idag har vi i alla fall farit hem till mig klippt ludde åsså har melker och pontus varit förbi. Snart blir det nog att fara och träna, hejs :)
 
 
 
SÅ himla snygga!
 
 

godmorgon allihopa! :)

Nu är de så att jag gode precis har vaknat, har hunnit sätta upp håret och sminka mig. För snart ska jag iväg och jobba några timmar. Efter jobbet så ska jag väl prata med en hel del personer och se vad som väntas ikväll. Igår fick jag också kolla in min nya klass och den såg väl faktiskt gode okej ut, kommer sakna min förra men hoppas verkligen att jag trivs i min nya :)
Så jag kom alltså in på Estet. 
 
 
Nu sitter jag och äter min goda frukost, som består av fil med havrekuddar och en polar macka. Lät ganska torrt och äckligt kanske men det är faktiskt super gott och håller en mätt gode så länge!
 
 
 
Har glasögonen idag, har typ inte haft dom på ett halv år eller nå, slutade helt med dom när jag skaffade månadslinser, men idag tyckte jag att dom var fina så då ska man passa på. hihi
 
Men ha en bra dag i det fina vädret, snart kommer jag också ut och steeker om er alla. chaoo!
 
 

Måndag

hallåj, nu börjar måndagen leda mot sitt slut. Vilket innebär att snart är tisdag :) Idag började dagen med jobb på affärn till ett, sen så for jag hem och åt. Efter det så for jag och syrran ner till poolen för lite bad och sol, efte det blev det att gymma och sen hem för middag. Efter middan så kom malin hit, så vi klippte mitt och syrrans hår. Sen så färgade kajsa håret och jag slingade mitt fast det blev ingen skillnad :) 
 
Men mallan för då nyss så nu ska jag väl sova eller något liknande för imorgon blir det jobb på affärn mellan 10-13 så sen blir det säkert att vara med marvin. Miss you ♥
 
 

Videobloggning om SPIDERMAN

Här kommer då våra kommentarer om SPIDERMAN, så det är bara att kolla in! :)
 
Ha en bra dag, pusssssssssss!
 
 

BIO3an


nu är det söndag, helgen har gått. Jag marvin malin o bobby har då varit på malins stuga, och det var väl mysigt förutom vissa saker som verkligen inte var så kul. Vi har i alla fall badat, åkt båt, åkt ring, sett film, myst, ätit typ de.. Nu blir det i alla fall att fara och se SPIDERMAN med syrran, ska bli kul så här helt random bara.


.

Imorgon blir det i alla fall lite sovmorgon, men sen lite jobb på handlarN! Nice, pusshej!

slut på min lathet!

Haha oj.. Min förra rubrik, de är inte den 7:de idag. Vet it vad jag kollade på när jag skrev den. Skulle tro att det är den 4:de idag. Ikväll blir det en tidig kväll o imorgon efter jobbet så blir det gym, punkt slut. Här och nu ska min lathet sluta! Ska försöka lägga in styrka varannan dag under veckorna i alla fall, puss godnatt!

7 juli

Nu har jag gode nyss kommit hem från badet, for då med malin till arnemark. Tog även med mig söt ludde, tänkte att nångång måste han väl få följa mig på olika grejer. Det var i alla fall riktigt skönt, och nu har jag hunnit dammsuga lite i huset. Så nu har jag inget mer viktigt att göra. Så det blir väl att hitta på nå kul :)
 
Ska väl säkert snacka nalta med marvin, hörde att han har övningskört idag. KulT! 
Jag kan också skriva lite om mitt sommarjobb, det är både drygt och hyffsat kul. Dom vi sitter med i fikarummet den här veckan är i alla fall sjukt trevliga. Så idag fick vi se lite vars dom jobbar, inte mitt framrida jobb ska jag säga.. Men det var kul med en liten variation! Annars städar vi utomhus och steker i den varma solen.. Men hejn är sista veckan grymt skönt, sen kommer det bli lite arbetstimmar på affärn. Börjar där på månda för ett litet intro. Då dom ska visa mig alla saker, sen får vi se hur jag ska jobba :)
 
 

mot badet

efter en stekigt varm dag på jobbet blir det nu bad i arnemark med jonsson! sköönt!

Film nummer 2 av the sisters!

 
Här kommer då film nummero 2 av oss. Alltså dom underbara syskonen söderberg. Men det är då så att vi skulle vilja ha ett bra namn så vi kan bli framgångs rika genom dom här fina filmerna, Så kommentera namn nu! hahaha! 
 
Pusshej!
 

lite allt och alla

Bloggen har varit lite död märkte jag, Under helgen har jag då spelat summer games som jag skrev tidigare. och det gick väl inte så värst bra. Men det var gode kul ändå. Men en sak sög de var att jag inte hann nå på kyrkmarknaden. Jag såg när dom plockade upp, hade stängt och plockade ner.. Hur lyckas jag varför har jag aldrig varit på kyrkmarknaden? :( Blir seriöst lessen.. men nästa år, då ska jag dit punkt slut! 
 
Sen på söndan var jag för det mesta med marvin,han såg först min match sen så såg vi syrrans match, åt hos farmor sen var vi lite på LF såg en final, sen så gick vi till sunes o tjockade oss :)
 
Igår måndag den 2/7 så firade vi vårat halv år. Så jag for till han direkt efter jobbet. och så sen for vi till Thai garden där han bjöd på midda, söt pojk! ♥ Sen köpte vi lite jordgubbar och bara myste på! 
Älskar verkligen den där pojken och tiden har gått så fort, men det gör den väl när man har kul? :)
 
 
 
charmig bild punkt.se!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0