Summer games!

nu har då summer games dragit igång. Har inte gått så bra för våran del, otur för det mesta tycker jag. Men jag gjorde i alla fall ett mål idag så det får jag väl försöka glädja mig över. Klockan 2 så har vi en till match men då ska jag inte spela, så då får jag hoppas på att dom vinner skiten!
 
Igår kväll hann jag i alla fall träffa lite folk på stan medans vi såg lite på paraden. Idag suger vädret, men det ska jag i alla fall trottsa och se lite fotboll. De blir kanske att gå på kyrkmarknaden också. Men nu ska jag sluta blogga hejdå!
 

hypnotiserad till tusen

hallåj, känner att min dag har varit jättelång. Började dagen med att försova mig lite grann vimsa upp ur sängen och kom på att marvin var kvar där, så då vände jag mig om och var lite snabbt social med han. Sen så for jag raka spåret till jobbet och marvin till sitt. Jobbade som vanligt till 3 och sen for jag till malin där vi bytte om och for till stan och shoppade o träffade frida. Kulkul! Men köpte däremot ingenting jag kan visa här på bloggen. Riku var också på stan och trollade lite så jag blev som vanligt lurad på ett korttrick och sen blev jag även lite hypnotiserad. Läskig känsla ska jag säga, men kul var det :)
 
Sen så tjockade vi oss på bigboy och sen for jag o malin och sa hej till hedman, sen vare bara hem som gällde och nu ska jag skriva löningen, och kommer inte alls ihåg hur man gör.. och har ingen är tydligen hemma, skacka om forever alone... 
 
 
 
Imorgon blir det sista jobbdagen för i veckan, hur grymt är inte de? Jo mega grymt, sen väntar summergames. Det ska bli sjuktroligt att få spela ett år till. Jag som trodde förra åtet var det sista men inte om man blir inlånad till 97orna. Yhea, nu taggar jag!
 
Puss♥
 
 
 
 
 

mot stan

Nu blire att fara mot stan och shoppa lite med malin o frida, kanske hinner se lite magic i småstaden också. Vi får se!

Nu blir det i alla fall att gå ner. hhejdå!

mot match

nu blire att fara till öjeby för att spela match mot infjärden, ska bli grymt kul. inte för att det är mot precis det lag jag gick i förr men det känns lite kul att möta sin gamla förening. :)
 
MEn först ska jag ett tag till marvin, bara för att syrran hade samling innan mig. 
 
 
Jättefint och posing på hög nivå!
 

hallå

hej, blir bara ett kort inlägg, ska snart lägga mig ner i sängen och mysa ner framför en film. Dagen har väl flytit på bra jobb på dagen och träning på kvällen. Då vet ni typ min dag, intresant va? 
 
 
 
 
Gode så göllig! 
godnatt♥

Summer

Sommar känsla man har haft i helgen alltså. Det har varit så underbart varmt, men nu väntas match och då kan det gärna få bli lite kallare. Matchen spelas på borta plan mot lira, så snart måst jag iväg på samling. 
 
Igårkväll grillade vi ju då med några människor mysigt var det och gott också för den delen. Sen så drygade vi väl för det mesta, ja vi gjorde ingenting-.- kul ens.. 
 
Nä nu blir det att byta om, ha det bäst! pusspuss♥

midsommardagen

midsommardagen idag då och den har bara börjat bra, fint väder med strålande sol. Kan man annat än älska det? Är hos marvin nu har nyss kommit in från att ha varit med tiff, marcus, petter, Jennifer, Johan och hanna. Så snart blir det att gå till dom och starta grillen o då blir det grill party här utanför. Myspys på hög nivå<3. Vet inte om jag sover här eller hemma inatt de lär vi väl se ikväll.  ha de bra! Puss:-*

Midsommar

Sen då var vi ju lediga från jobbet på igår för att det var midsommar. De känns som att helgen har varit as lång har gjort en massa typ. Efter jobbet i torsdags for jag och träna, sen följde marvin mig hem också for vi till Sager och var med lite folk. Eldade o typ hade allmänt kul. Sen for vi hem till mig o sov.
 
 
 
 
Dagen efter var det då midsommar, som jag tillbringade med familjen, marvin o sen en massamassa folk. Började dagen med att åka traktor vagn ner till sikfors där vi spelade brännboll med några från skomans och sikfors. Sen så for vi hem till oss och åt lunch ute, mysigt! Efter ett tag så skulle jag, marvin, tova, kajsa och pappa fara o bada i arnemark. Så då for vi dit men stannade på borgforsbron. För att petrus o en massa höll på att hoppa där o grejer. Så då hoppade även marvin. De såg sjukt kul ut alltså, får se om man prövar det nån gång i sitt liv.
 
 
 
 
Sen efter hoppet, fick jag också mitt första bad för året. Kallt som stryk var det i alla fall! Sen for vi hem och grillade en godmiddag. Efter att ha varit med familjen hela dagen så for jag o marvin till arnemark där det seriöst typ är 1000 pers. Nä ja vet it med det är då flera hundra på arnemarks gården tror ja, sjukt kul att de händer något här ibland! Så vi for dit och var med en massa folk hos sager, sen for dom till stan så då gick vi till anton lidman och där var det lite ös. Sen vidare till andersson för vollyboll och sen till öjebyn för godnatt!
 
Tog bara en bild. kul ens-.-
 
Menmen, nu vet ni min midsommar. :D Hoppas alla andra också har haft det bra!♥

Jobb veckan

Har ju inte bloggat så mycket som ni kanske har märkt men jag har faktiskt inte haft tid med det.. Jobbade då på stenvalls måndag-torsdag 06-15 o efter det har jag haft träningar:) Så det har varit lite fullt upp. Men jobbet har väl varit bra, lite jobbigt kanske om man jämför med något annat sommarjobb. Men jaja, det lönar sig när man får pengarna.
 
Där var alltså några bilder från jobbet! kul va? :D
 

skärp dig ida!

nu får du ta och blogga oftare sega du! istället för att gosa med ludde kan du ta dig upp en stund vid datorn bra! nä men älskar dig ändå, men tänkte blogga lite åt ida så att bloggen inte dör mer än vad den redan gör.. juste det är hadir som skriver hära nu ska vi kolla om det finns nå bilder här eller inte...
 
nemen oj en fanns det iallafall, haha 
nä nu ska ja gå hoppas du har det bra där ♥
 
//hadir :D 

tvätta

nu blir det att tvätta marvins kläder o sen göra mat o sen har ja träning. kortfattat! 
pratar också med pippi just nu riktigt nice, fast hon är påväg mot sundsvall nu så de sög.. 
 

skriver igen

blev inte så att marvin kom hit ikväll tyvärr.. Så då har jag inte så mycket att göra eftersom att jag är forever alone. :( Har ju sett att Sverige spelar ikväll så jag ska sitta här och heja på dom, för jag tycker faktiskt att dom är värda en seger? eller.. 
 
Men nu ska jag snart ut med dogsen för sista gången ikväll.
 
 
hejs!
I-miss-you_large

Stenvalls trä!

andra dagen på jobbet då, var då mycket roligare idag än igår. Men ändå lite drygt, men det kommer det lugnt vara värt sen. Igår efter jobbet så for jag raka spåret mot träningen, sen såg jag damernas match och sen var jag med marvin nån timma. Är ju som en konstig känsla att inte träffa han varje vardag.. Nu när de inte är skolan. Men han kanske kommer hit och sover här i natt, så om han gör det blir det riktigt mys♥ 

Jag har i alla fall nyss stekt mig lite palt och nu ska jag bara sitta framför TV:n och slappa. Så grymt skönt!
Blir då att lägga sig kring 10 så, med det säger jag godnatt ♥



Tack för statistiken idag

Idag var statistiken hög för att heta ida! tack för det riktigt kul :)

Matchen gick väl inte så bra, första förlusten med flickor 18, men själv tyckte jag att jag kämpade gode bra ändå. Slutade matchen med att göra illa smalbenet, så nu är det uppsvält och jag haltar lite då och då. Men jag hoppas det blir bra under veckan. Bara hoppas på att man inte får nån bräda över benet då skulle mitt liv verkligen gå i tusen bitar för att det skulle göra så förbaskat ont.. 

Imorgon blir det i alla fall första dagen på jobbet för i sommar, får se vad som händer har ingen aning om vad jag får göra. Men det lär jag se, efter jobbet blir det att dra direkt mot öjebyn för träning. 

Ha det bäst, pussgodnatt! 

SVAR på fråga

Fick en fråga på blogresponse, och det var att jag skulle nämna några 95or som ser bra ut. (killar)

eh.. har inte så stor koll på hur killarna ser ut just nu kollar som egentilgen bara in min pojkvän och han är ju inte 95a så han fick jag ju inte nämna.. De sög ju!

men.. ja kan väl ta fram 3 95or som ser bra ut och är snälla mot mig!

- Alexander Enbom
- Petter Johansson
- Rasmus Johansson

Dom pojkarna är riktigt snälla och ser dessutom inte dåliga ut. 


petter liten!


Då vet ni det!


EXAMEN 2012

tänkte lägga in lite bilder från examen det har somsagt inte blivit av än. Och just nu har jag tid till det så här kommer bilder!


Om det nu är någon bild som ni vill ha bort så är det bara att säga till..

ÄLSKADE 9A

Lördag

Hallå, har inte bloggat på ett tag så jag kan väl berätta vad jag har gjort istället för att blogga. Igår kväll var jag då med johan, marvin, kajsa, malin och jenny. Vi var här hos mig och såg lite filmer sen förr, sen så for vi till arnemark en snabbis sen hem till mig åsså bjöd jag alla på hamburgare. Snällt va? :D

Sen så roade vi oss vid chatroulette ett bra tag också, haha.. moget.. Sen sov i alla fall marvin här o jag hade träning kvart i 10 så jag fick tvinga upp han nalta tidigt. hoppas att jag inte var allt för dum♥ Efter träningen hade vi fotografering och sen for jag hem, sen vidare till sävast där vi har varit på middag och sånt mys. 

Här ovanför var då all mat jag har fått i mig idag, en massa! men mat är en del av livet och den försvinner imorgon på matchen :)



Gullligt eller nå. 

Nu ska jag i alla fall nörda mig lite till uti datorn och sen blir det att ladda inför matchen imorgon. Kl: 15.00 på gotis!

puss godnatt!




nu blev det kvellen

hejhej, dagen har för det mesta bestått av att slöa med marvin. Men tiff kom efter ett tag så då for vi och köpte en glass och bara snackade och sånt. Nu är vi i alla fall hemma hos mig och jag o marvin väntar på, johan, jenny o malin. Vet inte om det kommer mer folk, det får vi väl se senare.

Marvin har även installerat lite grejer på min dator tack för det. ha en bra kväll pusspuss!


Nytt

Första innlägget med nya blogg.se. Och jag är trött och fattar typ ingenting.. Jag har i alla fall sovit hos marvin i natt och igår var vi hos frida och träffa henne och Hadir. För frida far till Stockholm idag och Hadir far till Egypten på söndag. Så jag tror inte att jag hinner träffa henne nå mer under sommarlovet. Vilket suger bajs...

Nä nu ska jag göra nå nytta. hejdå!

Glöm inte

glöm inte av fågelådan till vänster på denna sida!
FRÅGA vad ni vill!

SOMMARLOV

hejhej, nu har vi sommarlov. Fatta skönt ändå, fast jag saknar somsagt redan min klass. Men det som var kul det var att jag träffade ganska många från klassen igår kväll!
I alla fall så blir det här mitt första inlägg med min nya dator som jag fick igår, ja kan som inte fatta att jag har en helt egen dator. omg!
Gårkvällen var i alla fall skitkul och idag ska jag mest ta det lugnt städa och sen ikväll har jag träning. Vilket kommer bli kul, känns som att det var ett tag sen.
Måste också gå upp till min mobil och kolla läget med marvin. Ha en bra dag och jag lider med älvsbyborna som fortfarande går skola! Men dom har examen på fredag så då kanske det blir att kolla på den. Jag måste också hinna vara med hadir för hon far snart till egyptien..
Jag hoppas i alla fall att dagen blir bra, pusshejdå!

Vänner för evigt?

Igår hade vi verkligen en super bra kväll/natt med klassen. Går inte att beskriva hur mycket den här klassen betyder för mig. Igår var vi i alla fall i norrfjärden på ett jättemysigt ställe. Där vi grillade, snackade, spela gitarr, sjöng, bastade, såg fotboll och sov i tält. Vissa fiskade och spelade något också. Det började med att jag och malin hade en ganska så rolig epa färd dit kan jag säga. Sedan träffade vi klassen och då blev allt bara så sjukt underbart, det fanns inte en stund som var tråkig.

Om man tänker på allt som har hänt med klassen så är det nog en hel del, alla sikforsare har jag gått med ändå sen dagis typ. Och nu ska vi bara skjiljas. Vi kommer inte gå i samma klass längre inte se varandra på varje lektion. Det blir ju som att man ska radera en bild i hjärnan liksom..
Ska dom här söta barnen säras? ja, så är livet liksom..
Vi var i alla fall en tapper skara med söta ungar som for vidare till solander där vi träffade våran töntiga klass. Alltså jag hade längtat till att få en större klass men när jag såg klassen så.. Ja då fick jag inte en bra syn ska jag säga. Det fanns ingen snygg där, alla såg töntiga ut och jag höll mig för det mesta till dom här söta sikforsarna.
Men sen hände det något och jag började bjuda in klassen till mig och verkligen öppna mina ögon. Inte var det väl någon tönt i klassen och nog fanns det även snyggingar gömda i klassrummet.

I 8an
Så här såg då våran fina klass ut i 8an.
Under 8an så var det två höjdpunkter som jag aldrig kommer glömma och det var att Evelina och Marvin kom till våran klass. Tänk att evelina kom ändå från stockholm till våran klass. Tänk om hon inte hade gjort det, då hade man inte haft en aning om vem hon är men nu vet man att hon är världens underbaraste tjej!
I mitten av 8an så började även marvin i våran klass. Han kom från hortlax skolan och ville självklart komma och söka upp mig. Nä men han började med oss och jag och hela klassen kan nog säga att han har förändrats en hel del sen han började. Och samma tanke här, vad hade hänt om inte han flyttade hit. Skulle jag någonsin fått träffa han och bli så enormt kär i han? nae.. det tror jag faktiskt inte.
Hittade typ bara den här bilden, men söt i alla fall!
I 8an så hade vi i alla fall en massa roliga kvällar med tjejerna. Så här får ni lite bilder.
8an var verkligen ett superkul år och det var då vi började känna varandra riktigt bra!

Sen så var det då det här året.. 9an..
Tänk hela nian har gått nu, och det gick verkligen ruskigt fort! Året har varit superkul, fast att vi har haft nationella och sånt så har alla fixat skolan jättebra och jag hoppas alla är nöjda.
9an har somsagt varit underbar och såklart vill jag inte släppa taget om klassen. Den betyder så sjukt mycket. Jag har förändrats en heldel och kommer gå ut med världens finaste kompisar och världens finaste pojkvän.
Nu är min enda önskan att vi kommer fortsätta att träffa varandra och att vi får en trevlig examen imorgon♥
VISST KAN VI LOVA VARANDRA ATT VI ÄR VÄNNER FÖR EVIGT?
Jag älskar er och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta♥


R.I.P 9A

I would rather fight with you....

Hejsan, lördag kväll nu och jag orkar verkligen inte göra någonting. Sitter bara framför TV:n grymt skönt♥ Har också sovit en stund. Imorse hade jag i alla fall träning kvart i 10. Var grymt trött och planen var inte bra. Så man kan väl inte säga att träningen gick så jättebra! Sen for jag i alla fall tillbaka till marvin för där har jag sovit. Gjorde lite grejer sen for jag in till stan för att fara till anton där jag hade glömt min kofta igår. Sen vidare till frida, åt smörgåstårta och bara snackade.
Sen for jag till marvin en stund och sen for jag till godishuset och sen så for jag hem.
Nu ikväll så har jag och syrran grillat åsså har jag sovit. Nu blir det nog att starta en film och sova. PPUSSPUSS!

Så stolt över min klass

Tänkte sammanfatta lite.
I tisdags hade vi då niornas midda, vilket var jättekul och sorligt. Började med att vi tog kort på alla nior. Sen gick vi in och satte oss där det blev godmidda. Efter den goda maten så gjorde vi en frågesport typ. Vi hade 1 av 12 rätt. Så de kan man väl va stolt över? haha! Sen så var det efterrätt, och den var verkligen god och sommrig ♥
Efter vi hade ätit så började det sorliga, Evelina började med ett jättefint tal! och självklart började tårarna rinna, för hon far utomlands och kommer inte vara med på examen. Vilket suger väldigt mycket.. Sen så pratade rektorn och sen skulle jag framföra ett tal, eller bara göra mig hörd för malin, malin och frida. Men det enda som kom ur mig var tårar. Så blir det för mig, när jag verkligen älskar någon och håller på att tappa dom. Jag visste inte vad jag skulle göra så det blev som det blev och hoppas det blev nog bra!
Det känns då i alla fall bättre nu efter♥ Hade också världes finaste pojkvän som kom till mig efter mitt tal. Och då flödade verkligen tårarna på ännu mer. Ja vet inte varför men när jag pratar med mamma, pappa, marvin eller någon annan som verkligen står mig väldigt nära gråter jag typ i timmar för det minsta lilla. Men jag tror det är för att jag känner mig trygg där!
Sen så var det en heldel andra fina tal också! Jag tycker alla som höll tal, ska vara väldigt stolta för det är en väldigt modig sak tycker jag.
Efter gråtkalaset så for några tjejer till hadir där vi avslutade kvällen. Sen sov jag hos marvin.
Idag på skolan har vi då haft skattjakt, fast jag satt som dommare. Men jag är grymt stolt över klassen dom VANN! fatta duktiga dom är, dom gjorde typ alla uppgifter och verkade ha skit kul! ♥
Alla bjöd också på sig väldigt mycket vilket var jättekul, efter skattjakten stannade jag på skolan typ till halv fyra. För att göra lite grejer, som faktiskt var gode kul. Sen for jag till marvin och var med han och daniel. Åt på kifas och sen for jag och träna. Och nu är jag faktiskt hemma. Så godnatt♥

I Walking in my shoes

Hejhej, efter en grymt chill dag på skolan så for jag in till stan för att inhandla examensskor/niornas midda skor. Tillslut hittade jag ett par som jag tyckte om nog för att det tog ett tag men. Så nu håller jag på att gå i dom, var verkligen ett tag sen jag hade klackar känner jag.. Nalta panik, kommer se ut som en vandrande känguru eller nå sånt...
Jag hittade även en outfit till imorgon, riktigt sköönt!
Tack för allt mamma♥
Idag på skolan så for då jag, Malin, KP och Amina in till stan för att köpa saker till skattjakten och sommarspexet. Så har varit på barnenshus idag, hur längesen var inte det egentligen? Riktigt kul i alla fall, åsså har jag varit i BigBoys källare trodde typ att man skulle gå vilse bland alla kartonger.
Sen så har jag lärt mig att man ska köpa godis på Ö&B
Nä nu undrar jag om jag ska träna, eller om jag bara ska slappa.. Hm.. Får se!
Kommer då inte blogga nå mer så, godnatt :*

Åssit att göra

Godmorgon, någon mer än jag som tycker skolan är gode onödig den här sista tiden? Idag så vet jag då inte om vi har nån viktig lektion och nu på arbetspasset har jag inget att göra. Så det blir bloggning för min del, har vandrat omkring lite med Pippi.

Men nu slutar vi snart så, hejdå! :*

Godnatt

Nu är Big Brother slut för i år och hanna var verkligen den rätta som vann! Hon är för gullig alltså. Marvin har varit här hela dan och sover här igen, mysmys men var tvungen att skicka han i duschen så han int luktar allt för illa imorgon på skolan.. Nån gång under en helg borde man faktiskt dusha, haha.
Om jag har arit osocial på mobilen så är det för att den har varit avstäng hela dan. hittade inte laddaren, men nu är den på! :D
Hoppas verkligen på lite bra väder i veckan men det ser inte ut som det ska bli så.. men jaja, godnatt! ♥

It´s SÖÖNDAG

hejsan, igår kväll var jag och marvin hos malin med en massa folk spelade poker och typ bara dryga och tog de nalta chill. Idag sov vi då typ till tolv så nu är jag utvilad efter veckan skönt! Idag har vi då gjort lite på hans SO åsså typ inge mer. Kulkul!
Det skulle inte förvåna mig om marvin klicka ner allt nu bara för att han är så supersuper duper snäll och goooo♣♥

helg

hejhej, igår kväll hade vi då match mot trångfors tror jag att det var. Vi vann med 7-3 eller nått sånt, känner attt jag tappade kollen på de där ett tag. Matchen gick då gode bra för laget, men själv är jag inte nöjd.. Men så äre väl ibland, andra halvlek gick då lite bättre i alla fall!
Efter matchen for jag till marvin o duscha sen for vi till hammenviken där det var en massa folk. Kom väl hem mitt i natten nån gång, så har precis vaknat.



Lite bilder sen igår då! ;)

Ikväll blir det att fara mot sikfors hållet och se vad som händer där! :)

Sköön lektion

Snacka om skön lektion. Får se BB för att jag är klar med SO arbetet.
Så nu går jag och hadir back to big brother!

RSS 2.0