fredag!

äntligen är det helg, de ska bli så grymt skönt! Idag på första lektionen så hade vi gympa vilket sög, kännde verkligen inte taggen.. så de gick inte så bra, nu så har vi precis haft matteprov och de gick väl sådär. Kollade igenom allt igår så var inte så väl förberedd.. menmen, nu är det snart lunch och sen historia sång och sen helg! <3byter blogg!

gå in på www.idasoderberg.blogg.se så får ni se att jag bloggar, puss!

6 februari

Hallåj, sitter hos mormor och morfar nu och har varit här sen skolan slutade. Jag och mamma har varit här och ätit midda och sånt och lite senare ska jag på fotbollsträng. Skriver mer om de senare.
Igår var jag och marvin på bandy alltid lika kul, sen for vi hem.Gjorde lite att äta, hade allmänt kul och mysigt och senare på kvällen gick vi och la oss till rivieran. mysmys, skolan har väl varit som vanligt och imorgon efter skolan ska jag nog till malin hedman. Så får se vad vi hittar på för skoj.
 
I Maj så vill jag också fara till Stockholm och se Beyonce, så om någon vill följa så får ni mer än gärna säga till så bokar vi och far. Skulle vara skitans skoj.
 
Nu måste ja vila min mage efter all godmat, puss!

höftis

ligger i Marvins säng och har ont i höftis, vet inte vad som har hänt! ajajaj, vet inte va ja ska göra med den, men de blir väl att kapa bort den elr nå liknande.. Efter skolan så gymmade jag och Marvin så hoppas på träningsverk imorgon:)
Matteprovet idag gick faktiskt ganska bra så jag är ändå ganska nöjd över dagen.kom på att min dag också har bestått av att kolla efter tusen olika resor.. vilket bara gör mig irriterad-.+

godnatt:*

lördag

hallåj nu är det helg igen, igår var jag, Marvin, bagger, Malin, Malin, hadir, Amina och Simon på bio och såg flight. Den var faktiskt ganska så bra, lite hemsk ibland. Efter bio:n så for jag,Marvin, Malin å bagger till Malin och pissa och bajsa-.- å på vägen dit så for vi genom norrfjärden och kollade på huset Malin kanske ska flytta till. efter vi hade varit hos Malin for vi vidare till Älvsbyn och var med Jens ett tag. sen så var de bara att fara hem och sova!

dagen idag har väl egentligen varit superbra men jag är bara allmänt konstig idag, depp,seg i kroppen o.s.v så nu sitter jag hemma hos Marvin och ser melodifestivalen. orkade inte följa ut och göra nå, får se om jag ändrar mig senare i kväll.

ha en bra kväll!RSS 2.0