Something

efter skolan följde jenny hem med mig, det blev en heldel tjejsnack riktigt kul! Men hon var inte här så länge tyvärr, så när hon for åt ja midda,pluggade lite grann,kollade tv och inte gjorde nå speciellt!
no saknar man gammelklassen no♥
 
nä nu ser jag ensam mamma söker så ja ork it bloggahh, puss!!

nervöst

har precis gjort mitt svenskatal. det första talet för den nya klassen. jag tror aldrig att jag har varit så nervös inför ett tal. det är inte likt mig.. men nu är det över och det gick väl ändå hyfsat!
nu sitter klassen i korridoren o väntar på en siktkul samhällslektion.. sen vill jag bara hem!:)



Nu blir det natti med bäst pojken!♥

På skolan idag hände det inge speciellt förutom att det var brandövning så vi fick stå ute i typ 20minuter och frysa sönder.. Vi hade också en föreläsning om rösten så jag missade min sovmorgon inte kul alls. Efter skolan så åkte ja buss med oskar snackade gode mycket med han. Var som längesen så det var kul. När jag kom hem väntade jag in min pojke och så åt vi midda sen har han plågat mig med pickpick på halsen o.s.v. Sen så bakade vi och såg x-factor och nu sitter vi i min säng och han ser house och jag ska kanske snart läsa mitt svenska tal. 
Men nu ska jag lägga bort datorn och mysa ner mig! ♥

Har snackat med den finaste filippa<3

Sitter och ser x-factor och har pratat med filippa för en halv timma sen kanske. Hon verkar bara ha det bra där nere och verkar ha hittat en superfin kille också. Är så glad för hennes skull! Under tiden jag har snackat med henne så har jag väl fungerat som en liten skvallerbytta om allt som har hänt här uppe i norr. 
Jag saknar henne super mycket men hon kommer faktiskt hem vecka 45. Så då måste man liksom träffa henne. Hon hälsar till alla här hemma och saknar oss, medans hon trivs bra där borta :)
Ikväll så skulle hon och några andra från norrbotten bli intervjuad av piteå tidningen så då lär vi ju se henne där om ett tag! 
 
Saknar dig gummsan! ♥
 
 

Sep. 24, 2012

fick sluta halv 3 idag men såklart har jag sång nu halv 4 så ja slutar halv 5 istället. snällt ens, åsså är ja snuvig och allt så får se hur det går. min mage börjar också att längta efter mat! är superduper hungrig. om ni vill veta så sitter jag i alla fall i min ensamhet o pluggar på skolan..




bara för att iinlägget var så depp så får ni två fina bilder på erica!

Lyssna på dom här!

Awa%20Santesson-Sey%20sist%20ut%20i%20X%20Factor 
Grym tjej!
 
Adam%20Kanyama%20sl%C3%A5r%20knockout%20p%C3%A5%20juryn 
Vadå grym?
 
 Audition:%20Grit%20Licks%20-%20Fest%20hos%20Abdullah
Fest hos Abdullah
 
Audition:%20Lukas%20Wallstr%C3%B6mer%20-%20I%20wish 
Lite skillnad på prat rösten och sångrösten?
 
Arman%20Anbarlos:%20%22Det%20slocknade%20f%C3%B6r%20mig%22 
Dansen var ju i alla fall bra pojk.. ;) stackarn..
 
OWG%20chockerar%20X%20Factors%20jury%20med%20Kenza%20baby 
Kenza baby
 
Audition:%20Freja%20Modin%20-%20Dina%20andetag 
Svenskt är också bra! ♥
 
Ni som inte ser x-facor se dom här i alla fall. Finns så många sjukt roliga och duktiga människor i det där programmet. Så ta er lite tid, snälla. Spola bara fram till sången så lär ni få höra nå bra :) 
Och om ni vill se mer är det bara att gå in på  http://www.tv4.se/x-factor 
 
Godnatt♥
 

bilder från igår!

Igår efter photoshoten så for jag till marvin. Gick ner till johan där vi var med johan, tiff, daniel, marcus, ante och en till som jag inte minns namnet på. Vi var där och väntade på leonard och johan. När dom kom for vi till linnea och var där ett litet tag gick sen vidare till en fest som vi blev utslängda från, snällt ens.. ;) så vi for in till stan och sen for jag  marvin malin och frida till martin där det också var en fest och där fick vi i alla fall vara och det var faktiskt riktigt kuligt! Folket där var ju snälla så:) så kvällen blev då riktigt bra tillslut. 
 
 
Sådär ja då fick ni lite bilder också, nån bild är ju lite tokig men de gör ju ingenting!
 
 

photo

igår så spenderades kvällen kring piteå med några folk, innan det så var jag ju och spelade bowling. köttade där ska ni veta!
I morse blev det ingen sovmorgon eftersom att jag har jobbat hela dagen, men nu är jag hos min hedman. Och nu ska vi ut och ta lite bilder! sen får vi se vad kvällen bjuder på! :D
 
Asså shhiit så snygga!
 

nu skiner den i solen!

efter skolan så for jag och Erika till Åhléns och team Sportia! fina affärer men man hittar inte så bra, men man lär sig nog! efter en liten stund på stan for jag till farmor och farfar. och han har tvättat min epa plus tagit bort den fula majblomman!:)

så nu är den fin för kvällen.




tack för hjälpen och grattis Stina!!

snart fredag!

råkade nyss trött som jag är tappa mobilen i ansiktet och då försvann hela inlägget som ja precis skrev..
men jaja bara att börja om.

imorgon är det freda alltså sista skoldagen för den här veckan. fattar ni vad tiden går fort? det är helt sjukt! imorron blir det att köra epis till skolan för första gången. blir spännande att parkera bland alla snygga epor ska jag säga. efter skolan blir det nog att fara och kolla på nya Åhléns har längtat efter det ett bra tag!! sen blir det att hämta Marvin träffa familjen, käka och sen fara och spela bowling. och där ska
jag såklart äga ut alla inom mitt synhåll. efter det så kommer jag nog vara i stan/Öjebyn. vill gärna träffa mina bruds Frida, Malin, Malin och hadir och mångamånga fler bruds! men kvällen lär nog inte bli överdrivet lång eftersom att jag har ett jobb som väntar på lördag.

godnatt från mig och Ludde






School

har precis haft historia och har faktiskt gjort några frågor så nu väntar bara samhälls och svenska.




de här är då tiffs buffé!

godnatt

blogg.se appen har kommit till Android! godnatt<3. snygging!!<3


sjukling

Jag har liksom blivit en sjukling, har varit ledig från skolan idag. Skönt var de, har bara slappat framför tv:n och kollat olika resor och sånt. Vill fara och se X-factor i stockholm så om nån vill följa kan ni ju bara höra av er! 
 
Imåndags hade vi en dryg måndag som vanligt på skolan, efter skolan så kom marvin hit. Vi gjorde väl inte så mycket speciellt vi gick ut i garaget och fixade in neonrören i epan så nu sitter dom där. Finfint blev det.  Tisdan var väl gode normal också var på ungdomsmottagningen på morgonen och sen var skolan helt okej! Efter skolan så for ja hem, åt midda och hämtade marvin vid bussen eftersom att han slutade senare än mig. Så han kom hit åt och sen for vi ner till folkan och spelade innebandy med några. Kulkul, men kände mig lite sjuk i kroppen redan då. Så i morse orkade jag inte fara till skolan, så jag skickade bara iväg marvin till skolan och stannade hemma själv! ♥
 
Men nu måste jag läsa lite samhälls och engelska. Skulle verkligen ha haft hisorian här också. Men den är på skolan så de går inte att göra så mycket om den saken. 
 
199414_471639322868371_707846627_n_large
 
 
 

Scandic hotell

Helgen har jag tillbringat på Scandic med laget, vilket har varit superkul! Vi for dit kring 6 på fredags kvällen när vi kom dit så checkade vi in på hotellet hade lite minispa med bastu och ansiktsmask och sen for vi ut och käkade på max lyxshake och allt. Efter ett tag där så for vi tillbaka och sov, vaknade halv 9 och åt en supergod hotellfrukost, och senare begav vi oss till Bodaborg och det var verklige super kul där klarade 11banor och mitt lag var det bästa! vi var där i typ 5timmar tror ja och det var faktiskt en bra tid. För vi han allt gode bra. Senare på kvällen gjorde vi oss iordning för finmiddag ute på stan och den maten fick bestå av plankstek och jordgubbs cheesecake till efterrätt. supergott var det, fast kanske lite väl mättande.. Efter vi hade ätit for vi tillbaka till hotellet och fick se en film från säsongen, där bev det mycket skratt och det föll också en heldel tårar eftersom att tränarna berättade att dom skulle sluta träna oss pga lite olika anledningar. Det var inte alls ett kul beslut, men dom har verkligen gjort ett jättejobb!♥ efter dom tårarna så blev det att bara umgås med varandra på alla hotellrum! Idag så packade vi bara ihop och for hem. Jag vill verkligen tacka för en super helg och kommer sakna dom här tiderna!





Där har ni några bilder från helgen, idag har jag degat ganska mycket men har även hunnit att vara bamseledare och sprungit en långsträcka med intrevaller som verkligen var välbehövligt efter allt jag har ätit i helgen. Skola imorgon och efter skolan kommer marvin och sover här! jippie♥'
 
Godnatt!!
 
 

skolfoto

Hej! Som ni kanske har märkt så har jag varit dålig på att blogga i veckan. Men jag har haft fullt upp hela veckan och den är inte slut än så förvänta er inte någon mega bloggning i.fortsättningen heller!:) men i alla fall så har vi skolfoto idag. Får väl se hur de blir, säkert gode lejd om jag skulle få gissa. Menmen YOLO! Ikväll sover jag i alla fall hos min älskling, var typ flera dar sen och ja ska bort hela helgen så. Ikväll ska ja verkligen ta vara på den tiden<3 nä nu ska jag fixa det sista och fara iväg till skolan. Puss!

BÄbisen och gänget!

Så där ja då var den jobbigaste dagen i veckan avklarad. Just nu snackar jag med robin, bäbisen och ström. Såg robin och ström på sunes, STANDARD för dom. Bäbisen låter då dum i huvudet och han är sjuktlejd! 
Vet inte vad jag ska skriva mer om dom men dom verkar då ha kul i alla fall. Robin får också damp om ni vill veta! 
 
STRIPSMENY
 
 
Nä nu har ja inge mer skoj att skriva, så nu blire one tree hill. HEJDÅ!
 
 

X-factor

Igår kväll så for jag till öjebyn, hämtade marvin hos tiff åsså for vi till kifas där jag käkade en supergod sallad. så efter man var supermätt for vi hem till marvin hann träffa hans två syrror och hans brorsbarn ett tag och sen for vi in till stan med johan, leonard och petter. Där träffade vi en massa folk, men gjorde inte så mycket speciellt. Så vi for hem, gick ut och gick lekte lite p12 om ja får säga det själv. Sen så for vi till zacke så marvin kunde hjälpa han med hans dator för nånting funka it, vet it vad det var och orkade väl inte bry mig så speciellt mycket om just de heller. Vet bara att det var nånting med några spel. 
 
Efter vi hade varit där ett tag så for vi till marvin igen och startade Charlies änglar, och den var faktiskt riktigt bra!
 
Men nu ska jag se till så att det blir dukat i Tv-rummet och sen ska jag se X-factor hoppas det är lika bra som jag vill att det ska vara♥ 
 
 

clothes

Studded Bra - Bustier med nitar
 
 

Hittade en massa fina kläder, Nästan sugen på att shoppa lite!

  
 
 

STANDARD

jag hatar att börja ett inlägg, vet inte hur ja ska börja.. men vi börjar väl med nå standard..
 
Hejhejhallå, har precis vaknat och kollar igenom facebook. Men ska snart ner och äta lite grann för min mage är superduper hungrig. Efter jobbet vet jag inte riktigt om jag ska på gymmet eller fara till älvsbyn och hämta mina rör. Vet ämligen inte hur länge dom har öppet där borta idag. Men ikväll ska jag i alla fall till marvin och då får vi se vad som händer, för kvällen är långt ifrån planerad än! :D
 
 

taggar tigers yoghurt!

natten snart då, ska lägga mig och titta på nalta one tree hill. Och sen kommer jag säkert somna ganska fort. För imorgon har ja jobb halv 10 så det blir ingen sovmorgon för mig inte.. 
 
 
Jag laddar också upp för den här söta frukosten! :D

2012-09-07

hejhej, längesen jag bloggade som vanligt men jag orkar inte bry mig om att blogga så mycket. Jag bloggar så fort jag har tid och har faktiskt ett litet annat liv än att sitta vid datorn och blogga. Så nu måste jag kolla vad jag skrev sist så jag kan fortsätta mitt bloggande...
 
Ja juste jag skrev om rören till epan. Dom har då inte kommit än men längtar jättemycket och hoppas att det kommer lysa fint inne i episen. Idag är det fredag och marvin har sovit hos mig till idag. Det var typ 3veckor sen han sov här sist. Så det var riktigt mysigt, sen har jag typ bara sovit där. Så vi for till skolan vid 7 sen hade jag gympa, efter det matte sen historia och tillsist en sång lektion sen vare slutt på den skoldagen. 



Sen for jag hem, käkade och sen till SAIK för att spela match, spelade bara 10min. Inte så mycket att hurra för men det är bara att ta vara på den tiden man får och göra nytta på planen. Och jag tyckte faktiskt att jag gjorde det bra dom där små minuterna. 
 
Nu så har jag en hel fredag kväll framför mig och den kvällen ska jag tillbringa i soffan, kändes så jobbigt att göra sig iordning nu och fara någonstans. Så jag sitter här med familjen och snart blir det äppelpaj! mumma! ♥
 
 
 
 
 

Neon rör

Hejsan blev så att jag beställde 2stycken neonrör till episen som kommer sitta där fram. Hoppas att der blir fint, dom kan i alla fall lysa 7olika färger och har 18 funktioner. Så det blir säkert mysigt! Sen kanske jag ska köpa lite annat också, men det får bli någon annan gång.
 
LED Tube
LED Tube
LED Tube
 
 
 
 
 
 
Nä men nu måste jag faktiskt göra någon nytta det var ju det som var själva tanken med den här dagen. Så nu ut i tvättstugan, ut till djuren, skriva dagbok, göra matte.
 
Imorgon blir det Musikenhetens dag, så då kommer vi att vara ute hela dagen. Så jag hoppas på fin väder. 
 
Godnatt!

September

hejhallå, idag är det tisdag och det har faktiskt börjat på en ny månad nog för att det var för någon dag sen men skitsamma. 
Igår var det måndag och skola som vanligt, tror inte det hände så mycket speciellt på skolan förutom att det kom en ny kille till klassen och en ny tjej till dansklassen. Slutade halv 4 så då for jag direkt till marvin, skjutsade hem tiff med episen eftersom att den bor i öjebyn just nu. Sen tillbaka till marvin så for vi och handla litegran, gjode middag och sen for jag och träna. Efter träningen så for jag tillbaka till marvin och då gjorde vi lite myspys fixa kvällsfika och sånt. Det var faktiskt en super mysig kväll. 
Sen idag så vaknade jag kring halv 9 för att ja har en skönsovmorgon på tisdagar, skickade iväg marvin till skolan och sen så gjorde jag mig klar och for jag med.
På skolan så hände det väl inge speciellt lärde mig ett nytt trummkomp, spelade en massa piano och svarade på en massa frågor på nån hemsida. 
 
250338_503780292984154_646819042_n_large
 
nu ska jag i alla fall söka efter snygga grejer till episen, återkommer sen med vad jag har tänkt! :D
 
 

Jag kan och vill gå igenom allt med dig!

hejhallå, idag är en sån här dag när jag har varit glad hela dagen! :) så grymt kul och skönt! 
Igår så hade vi match på björklunda, vi vann med 4-0 och det var ett bra resultat men det känns som att jag kunde ha presterat lite bättre än vad jag gjorde.. Sen så for jag hem och sen tillbaka till öjebyn. Där jag var med marvin och lite folk, men hela kvällen var typ sämst till typ 2 på natten för då blev det bra igen. Så då for jag och marvin in till stan bara för att tänka på lite annat och skoj var de ska ja säga!♥
Sen kom vi hem och sov, sen vaknade vi kring 10 och gjorde oss något att äta, sen hade jag match och den gick också bra. vi vann med gode många mål faktiskt och jag spelade mittback, vilket jag aldrig har gjort i mitt liv förr. Men det funkade faktiskt jättebra och det var skoj. Sen for jag direkt till älvsbyn för att vara bamseledare för en massa barn, och det var också skoj. Så nu har jag varit hemma ett tag, plockat blåbär, städat till kaninen och kollat tv är vad jag har gjort hemma. 
 
 
 
 
Nu skulle jag tro att man ska gå i duschen fixa någon film eller något som man kan lägga sig att se för imorgon är det måndag, vilket betyder skola igen.. Men det är bara hoppas att veckan går lika fort som den förra. 
 
Jag har också varit tillsammans med min fina pojke i 8månader idag, shit vad tiden springer iväg♥
Jag älskar dig, och som rubriken lyder jag kan och vill gå igenom allt med dig. 
 

snart är det sovstund!

Nu är de helg hörni!
skoldagen idag har väl varit bra som dom andra i veckan har det gode chill på skolan ändå. Slutade tjugo i ett och då for jag och jonsson in till stan och jag hittade faktiskt ett par svartajeans eftersom att mina andra har gått sönder nalta, hittade även en fin grön blus. Sen när vi hade shoppat så kom malin,frida och hadir in till stan så då tog vi en midda och snackade i ca en timme. Vilket var supertrevligt! 
 
känner att det blir lite mycket "och sen" eller "efter det" men vet inte hur ja ska skriva annars. Men i alla fall. Efter vi hade käkat for jag och jonsson till malin och fixa oss lite sen for vi till pontus där johan var och då kom malin, carro och mattias, vi for vidare till stan där ja har åkt massa epa, sladdat å grejer sjukt kul. Träffa även en massa andra folk vid sunes, bland annat tiff och marvin.
Ja vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta kvällen bättre, men den var i alla fall riktigt nice. 
 
Och nu blir det One Tree Hill och sen sovstund. Puss♥

RSS 2.0