Earth Hour

Nu är det Earth Hour, så nu tror ni att jag har igång datorn. Men nej! självklart inte den går på ström så jag har fixsat ett tidsinställt inlägg. Jag hoppas också att ingen ser just det här inlägget den här timman för ni har väl förhoppningsvis också släckt all ström. Om inte gör det nu!
Vi klarar oss utan ström ett litet tag, jag lovar!
♥TÄNK PÅ FRAMTIDEN!♥

Lördag

Det känns typ som söndag idag, Vilket är bra! Det är faktiskt jätteskönt att det är lördag. Är hos farmor o farfar nu. När vi var hos Melker igår så såg vi film, grilla och bara snacka. I morse så for våran familj till TOVA som fyllde 1 år idag. Grattis lill kusse♥
Efter kalaset där for jag och kollade på våran träning, är somsagt ganska snuvig så jag stod över träningen idag. Men snart ska vi börja fara hem och då ska jag hämta epan och sen fara till öjebyn. Där ska jag vara med Malin, Malin och Frida.
NI MINNS VÄL EARTH HOUR, kl 20.30-21.30



godnatt

Nyss snott godis av syrran å Linn. Nu blir det att sova med min finis! Å melker fyller ju år idag så därför har vi varit där ikväll. Grattis till dig fina människa!<3

Dålig uppdatering

Förlåt att jag inte har bloggat men nu gör jag det. Har haft sånt här andnings och luftgrejs på gympan. Men vi har alltså räddat nå dockor. Väldigt kul och leskigt.. :)

Precis det där var det jag försökte förklara, och nu kom jag på att det kallas första hjälpen. Eller något sånt. Efter skolan blir det att fara in till stan!

Puss :*


2012-03-29

Sitter hos marvin då, var inte på träningen idag för att jag känner mig lite sjuk. Så då är det bättre att vila till nästa.
Hmm, skriver sen!

Bilden där stämmer!









godmorgon!

Morningmorning. Idag är det den där torsdan igen, men vet ni den är inte lika jobbig som vanligt. Vi slutar nämligen 13.15 istället för 15.40. SuperSuper så mest troligt blir det att vara med marvin.
arkivbild.
Ha en bra dag, bloggar senare puss!

Godnattsovgott!

Hemma från träningen nu. For förbi marvin och lämnade en telefon till han så han kanske kan vara lite socialare med mig, men det är ju verkligen något man kan önska som inte slår in.. Nä nu skojar jag, vi är lagomt sociala med varandra. Träningen idag var verkligen inte min toppträning. Var trött som stryk, hade ingen ork i kroppen..
Men nya tag imorgon när det är första ute träningen♥
Sitter just nu och myser i min och kajsas OnePiece. Snart blir det duschen och BB. Pussnatt:*

Jeffrey Campbell

Asså finns det nå snyggare! Varför ska dom vara så sjukt dyra?
Och varför ska jag vara så fattig? hihi:)
Om nån vill köpa ett sånt par till mig så skulle jag inte vara sur på den precis. Den skulle istället få en fetpusss!

Chilldag!

Dagen idag har verkligen varit skön!
Började med att jag var på ungdomnsmotagningen. Fick lite info om preventinmedel. Det är bra!
Sen på skolan så hade vi kör, efter det en halvtimmas SO och sen MUST. Kan det bli bättre, nej skulle inte tro det.
Efter skolan har jag hunnit vika lite kläder i mitt rum men fortfarande så är det som ett bombnedslag!
Nu blir det lite mat, och sen trän

Elsas Mode

Jag vill verkligen ha den här boken. Får se om jag kan skaffa mig den i veckan! ♥

Las Islas Canarias

hejhej, skolan idag har faktiskt gått jättefort. Har börjar sy lite på min klänning men den är långt ifrån klar. När jag kom hem så har jag gjort på min spanska reseguide eller vad det nu kallades. Så den är nästan helt klar.
Om en halvtimma börjar topmodel så det blir att bänka sig framför tv:n.
Imorgon ska jag fara till ungdomsmotagningen på morgonen. Så jag blir kanske lite sen till skolan. Jag klagar inte över det.
Ni får ha det bäst, hejs!
Arbetet

På gång!

Nu har jag skickat ut mail till alla ordföranden i elevråden på högstadiet. Jag och vårat elevråd har kommit fram till att vi tycker det är dåligt att strömbacka eleverna får sluta den 8/6 medan vi ska gå till den 13/6. Så jag hoppas att dom andra skolerna tycker samma sak, så vi kan starta en protest!



SPANSKA





Intervju

Godmorgon, nu på morgonen bjuder jag på ett videoinlägg/ intervju med min syster som fyller 13 basT grattis till henne!
Ha en bra dag puss!

sov gott

Ser bigbrother nu men det är snart slut. Så då blir det att gå och sova. Syrran fyller ju år imorgon så det blir att stiga upp och gratta henne! Puss på det godnatt<3

fett kul!

Det hade tydligen marvin haft på valls! Ikväll så har jag skrivit med thess, det var verkligen super kul och jag märker att jag saknar henne och laget. Infjärden är verkligen ett fint lag.. Hon har även tagit sig vidare till riks i Göteborg. Så hon kommer att flytta, det är verkligen tråkigt men ja hoppas verkligen att det kommer gå super för henne!<3 shiit vad många super vänner man har. Pippi far även till Stockholm i helgen för en uttagning till strömsholm. Så jag hoppas att hon kommer med dit! Så hon får uppfylla sina drömmar<3 Det här blev verkligen ett inlägg för dom två fina flickorna!<3

Fint med blått har jag märkt

Idag fick vi sluta klockan ett vilken dröm alltså! Så då for jag, malin och amina in till stan för att jag skulle köpa en present till min syster. Jag skulle även pröva den nya fotbolls dressen, och den var faktiskt jättefin.
På stan fick vi även en strips meny av den snälla amina, tacktack! Åsså hamna jag och malin på bokhandeln i typ en timma. Haha vet inte varför men det var lite kul faktiskt.
Va sägs om dehär då skulle jag ju bli 6bast liksom, börja sexårs igen. Det var ju nästan den bästa tiden!
REA PÅ GLITTER LIKSOM
Den nya dressen också!
Det blev även ett till inköp på stan men jag kan inte visa det för jag och syrran ska få det tillsammans. Så det visar jag sen nån gång.
Nu ikväll så ska jag se bigbrother och MariaWern, jag ska också hinna med tvätten. HURRY UP IDA!
Ha det bra!

Dansa Pausa

har precis ätit en varmmacka och snart ska jag se så ska det låta. Sen blir det att köra och lämna några lappar i byn med mammi. Lite övningskörning då, yhea!
Detta är då min och mammas sötis!
hm, något skvaller då?
Jag funderar på om jag ska klippa mig eller inte. Vet att jag har sparat mitt hår men vet it om jag vill ha långt eller kort..

25 mars 2012

hejhej, idag är ida lite trött för att man har skrattat hela natten med marvin. haha ja omg säger ja bara. Igår så var jag och marvin förbi mormor och morfar på midda sen for vi till melker och var där med lite folk. Såg karatefyllan och paramonal activity 3. Själv tycker jag att dom filmerna är dryga och tråkiga. Men ändå läskiga..
Marvin for i alla fall nyss.. Så nu ska jag väl plugga lite eftersom att jag missa provet förra veckan.

detta fält måste även fyllas idag

Godmorgon, jag har en fråga vad har hänt med statistiken. Eller ja de vet ja ju, den har blivit låg... Tråkigt, jag ska skärpa mig och försöka blogga om något roligt. Just nu ligger jag brevid min boy som halv sover. Mysigtmysigt! Igår så var jag med Pippi, marcus, frida, malin, pontus och marvin då. Vi var hos marcus och snacka och bara tog det lugnt o grejer. Ha en bra morgon nu. Puss!

Nu är det he...

Nu är det helg och det betyder att man far mot öjebyn STANDARD! Kommer hem imorgon någon gång. Får se om jag bloggar nå senare idag.
Jag börjar i alla fall helgen med ett leende! hoppas du också gör det!

NO

haha, idag på NO:n. Inte det finaste jag har sett men söta är vi nog!
Nu blir det mat. pusspuss

Några timmar till helg



Har nyss haft idrottslektion, eller jag höll i den. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde. Och alla i klassen var jätteduktiga!

Nu ska vi ha spanska och sen börjar kören om. Det är ett plus!


Kom ihåg det

Med den meningen säger jag godnatt ♥

Trevlig dag idag.

Idag har bussarna varit inställda. Vilken innebar att vi sikforsare och även älvsbyborna fick ledigt från skolan. Jag var ju redan nere i sikfors och tog mig inte hem så jag har varit på sikforsskolan och hjälp till lite. Var på musikkalas med malin och 1-4. Sen vidare till Stenvalls för att prata sommarjobb.
Sen så gick jag tillbaka till lillskolan och var i syrrans klass.
Det där fina vatten kretsloppet har jag gjort idag!
som 3-4an sen skulle göra.
Sen spelade jag och malin det här läskiga spelet!
Musikkalas som där här gången var SMURFAR
Nu ska vi till farmor och äta sen vidare på spelarmöte. Puss♥

Super

Dagen har verkligen varit superduper bra, kåbban ägde! :D
Det började med att vi åkte upp i sitt liften♥
Lite grillning
Söt johan tog en macka!
Även marvin å melker! ♥
Sen så tog pippi på sig snowboard skorna och det gjorde även jag och då SPÅRADE DET UR!
Söt pippi som försöker ta sig upp på snowboarden♥
Nu efter en träning så är mina ben helt slut. Hoppas ni andra i klassen som inte var på kåbban hade det bra, puss!

BandyBrud

Ikväll har jag varit på folkan och spelat innebandy med några i byn. Det var faktiskt jättekul, jag blir typ överlycklig när jag gör ett mål. ojojoj..
Sitter just nu och ser topmodel, sen blir det sängen för min del. Och imorgon blir det kåbban med massa underbara människor!
LÖÖV IT ♥

TIPS

Nu ska ida tipsa om en hemsida. För alla er som vill bli fotade av en fotograf + till ett billigt pris.
Gå in och kolla på den där sidan så får ni säkert en liten känsla av att ni vill dit. Om ni kollar på erbjudanden så ser ni det billigaste.

20-03-12

Hallåj, idag har skolan varit super! Jag tycker faktiskt att den har varit jättekul. Vet inte riktigt varför men den har som varit lagomt flumm och gullig!
Och det är tackvare den här fina klassen! ♥

19.04

Ska se bigbrother nu, det som gick igår. Har hört att Kija åkte ut. Vilket jag tycker sög. Är verkligen less sipan, han är så sjukt irriterande. Plus att det är så lite tjejer inne i huset..

Måndag

hejsan!
Idag är det måndag som nog dom flesta vet för att vi har varit i skolan. Idag har det väl inte hänt nå speciellt, bara det vanliga som händer på en månda helt enkelt.. Efter skolan har jag hämtat syrran vid bussen och kollat lite på musikgrejset som vi har till på torsdag.
Hoppas ni har fått en bra start på veckan då!

Tulpankungen.se

Har äntligen skickat iväg en liten beställning på tulpaner. En liten är i alla fall bättre än ingenting. Så de så!
Har myst i dom här kläderna hela dan. Mumma ♥

Min helg

Min helg har varit super bra! Har bara varit med fint folk. I fredags efter skolan så for jag till stan med några bruds sen vidare till marvin och vi hade bara en mysig film kväll typ. Sen på lördan så hämtade mamma mig där och jag for på fotboll, det är så kul att träna på plastgräs säger jag än en gång. (Y)
Efter träningen for jag och pappa på bigboy och tjocka oss, sen hem. Var hemma nån timma och sen for jag till öjebyn igen. For till frida där det var en heldel folk, blandannat min boy ♥ Sen under kvällen for jag och pippi till munksund en snabbis, sen till öjebyn igen.
Sov hos marvin och for tidigt på morgonen.
För nu är jag i ful gång med tulpan försäljning. Så om ni eller någon ni känner vill köpa en bukett så är det bara att smsa: 073-0554566 :)
Ha en bra söndag! ♥

Mello

Har äntligen sett finalen på melodifestivalen. Tur att inte Danny vann, gillar inte han liksom. Nu ska jag dra upp marvin ur sängen så vi kan gå och äta.



Senare idag blir det att fara och träna och sen har jag ingen aning. PÖSS

FREDAG!

Fredag idag så detr betyder helg! Riktigt skönt, är hos marvin just nu och ska sova här också. Efter skolan så for jag in till stan med några brudar och sen kom jag hit. har också varit och köpt en calippo shots! ÄNTLIGEN♥


Nu blire i alla fall maraton med hajn med nå som jag inte kan stava till. Godnatt! ;*

Ansiktsmask

Kom hem för ett tag sen, har hunnit få i mig en liten macka. och nu sitter jag med en ansiktsmask skönt!
Fredag imorgon riktigt skönt, vet inte vad som händer i helgen men det får väl komma som det kommer.
Godnatt

Drar

hejhej!
Har träning klockan halv 7 idag på kullen. Sista fysträningen där, skönt! Man kan inte andas bra där inne ska jag säga. Det blir att jag kör idag så att mamma också ska få träna. Kännde också lite tagg för att köra, det var ju ett tag sen nu.
Jag ska ju också dunka med min nya skiva!
Men ni får ha en bra kväll. Pusspuss!

Snart sommar!

Snart är det sommar och jag har börjat längta as mycket. Tänk all fotboll ute i det friska, shopping av snygga sommarkläder, sol och bad. PLUS ett Härligt Sommarlov, jag tror att jag kommer sommarjobba en heldel. Men tänk pengarna efter. Mumma ♥
Shoppingen inför sommaren börjar snart och på min lista är det självklart shorts och bikinis som står högst upp! Jag har hittat några ur snygga shorts på GinaTricots hemsida. Nån av dom måste jag bara ha så enkelt är det.
Olika bikinis som jag vill ha kommer nog senare!
PUSS// I

rättning

Vi hade it alls np i kemi utan biologi! Då vet ni, tack Malin<3. Träningen gick faktisk bra idag och den var sjukt kul:) snart blire väl att försöka få marvin att prata med mig, hehe;) puss å godnatt:)

NP

Hej, allt bra? Förstår att alla nior har gjort nationella idag och jag hoppas det har gått bättre än för mig:) det kändes väl sådär men om jag inte får g så måste det ha varit nå fel.. Vi hade det i kemi och det är jag nöjd över! Är hos marvin nu, ska senare in till stan för att ta kort som jag kan sätta på skoterkortet. Efter det så är de träning. Nicenice;* Ha det bra!

Drive By

Godmorgon alla! Idag är det onsdag, chill dag men vi har Nationella.. Så det blir nog inte så chill.
Idag har jag tagit fram min skinnjacka, snacka om vårkänsla! Det blir att ha den idag. Mitt humör idag är både bra och dåligt. Är glad för att det är så bra väder och man får vårkänsla. Och jag är nervös över NO nationella..
Happy
AND
Nervous
Idag vet jag inte vad som händer efter skolan. Men jag har träning halv 6. Så jag bloggar kanske lite innan det.
Ha en bra dag, pusspuss! :*

Blogresponse

Nu är frågelådan uppe på bloggen. Så klicka in på den och ställ frågor, jag besvara på dom flesta. Bara dom inte är för personliga. Men jag ska göra mitt bästa!
Börja fråga nu ♥
Så nu klickar ni in på sidan och frågar, okej?

Top Model Sverige

Kvällen har varit alldeles super. Jag har varit med Linn och Kajsa. Så dom har läst i min biologibok och självklart hamnade dom på sex och samlevnad. Väldigt rolig, så jag har faktiskt fått mitt skratt för dagen. Imorgon väntar Nationella i Biologi, jag vet en som kommer misslyckas.. Men jaja, jag ska göra mitt bästa!
Skolan har väl varit som vanligt, har börjat klippa i tyget till min klänning som jag ska göra på slöjden. så hoppas det blir bra. Min söta pojkvän har också fixat en skiva till mig som jag ska ha i epan. Tack så mycket! ♥ För den jag har haft har inte varit den nyaste precis..
Nu ska jag återgå till TOP MODEL!
pusspuss ;*

Ida Söderberg

Hallåhallå! Klockan börjar bli mycket och jag bör sova nu. Men jag tänkte slänga in lite fakta om mig. Alltid kul att veta va? Ja tänkte väl de..:) Jag är en tjej på 16 år. Bor hemma med mamma, pappa och syster. Spelar fotboll och sjunger. Går på solanderskolan i 9a. Har en pojkvän! Har flera superbra kompisar. Hatar fötter. Älskar kramar. Bästa egenskapen hos en kille är mogenhet. Hos en tjej så är det tilllit. Jag har jägarexamen. Moppe och skoterkort. Det bästa jag har är familjen och mina vänner! Då vet ni lite mer om mig. Godnatt pusspuss!

Spindel

Har precis ätit middag, det var grymt gott!
Å mitt under maten så känner jag något på min hals och jag slår til och då ramlar det ner en sprindel.. Inte nice ska jag säga! Grymt äckligt.. jaja nu är den död, så om det börjar regna är det mitt fel.

Resten av kvällen kommer bestå av NOplugg och BigBrother + Maria Wern.
godnatt♥

polis

Träffade just min farbror i skolan som polick lite info om polisskolan och sånt. :) första skoldagen har då bara varit bra chill å sånt. Slutar om 40 min typ. Sen blir det att dra till marvin för att fixa nå låtar. Pusshejs!

hallå

Ny blogg igen! Vet väldigt jobbigt för er. Men för mig är det bara skönt. Jag ville ha tillbaka blogg.se så då tog jag tillbaka det helt enkelt.
Sitter just nu och ser TAKEN på tv, en riktigt bra film. Ni får ha det bäst-

Testtest

Test

Test Test

Test Test

Test Test