pussjao

hoppas att ni får ett bra slut på året och ett gott nytt år!
Pussar från mig<3

kanske sista inlägget för iår

ser att jag har varit dålig på att blogga än en gång, idag har jag tyvärr jobbat typ hela dagen så jag missade fotbollscupen, men for dit och såg några matcher senare på kvällen. Laget blev i alla fall trea vilket var en ganska så godkänd placering. Imorgon far jag till Abisko med familjen där nyår ska spenderas, känns ganska skönt faktiskt orkar inte riktigt med att vara i Piteå just nu, vet inte varför men har bara inte taggen till det! Ska försöka hinna med gymmet imorgon också så nu ska jag dra mig till sängen:)





hjulen bara spinner

det börjar närma sig träning och Emilia for nyss hem, idag så har vi hunnit sitta fast med epan typ en timma, visat allt som finns i sikfors och varit till Älvsbyn och kollat lite på syrrans träning. Efter vi varit där for vi hem stekte lite burgare och snackade lite. Riktigt skoj!
Ikväll har jag som sagt träning och sen ska jag nog träffa några i Öjebyn.
Ha en bra kväll, puss!



frukost



äggmacka avokado och mjölk är nog den godaste frukosten!

5 dagar kvar

Om man räknar med idag så är det 5 dagar kvar av de här året. De känns som att allt bara har sprungit iväge men om man tänker efter så har jag hunnit med en heldel!
Idag kommer Emilia hit och har ingenaning om vad vi ska hitta på, för här där jag bor finns det inte alltid så mycket att göra tyvärr.


hon kommer kring 12 så då får vi se vad vi hittar på:)

Mellandags rea

Har shoppat lite idag på mellan dags rean. Mest underkläder men faktiskt en kammokofta. Så jag är då nöjd än så länge men ska kolla mer på allt när jag kommer hem. Ja gick ju självklart inte själv på stan utan var med Emme, Kajsa, Sanaz och Ebba. Vi fikade på Nodo och kollade runt på alla affärer. Så det blev en trevlig dag, nu har jag och kajsa kommit till farmor och farfar och har precis fått en super god midda, så nu är det bara att vänta på att träningen ska börja men det är nån timma kvar så tills dess blir det att slappa! 
 
 
 
 

nyårs fina

igår var då julafton, som alltid är det en super mysig dag massa julfilmer, trevlig släkt, tomtebus och massa godmat och gott godis. Fick också en massa fina julklappar av familjen och släktingarna, tack så jättemycket!
Idag så har jag varit med pippi och frida kom en stund, hos pippi myste vi mest med hennes ybersöta små kattungar. Gud va jag vill ha en sån sötis nu alltså, efter jag hade varit där for jag till farmor och farfar och åt sen skjutsade hon mig till frida så har hon gjort gelé naglar på mig super snyggt blev de och jag är från och med nu lite funktions hindrad, kan inte göra allt lika dant längre, naglarna är som ivägen. Men skulle gissa att jag vänjer mig hyfsat snabbt!
Efter jag hade varit hos henne for jag tillbaka till farmor och sen for jag hem, hämtade kajsa och nu gör jag inte så speciellt mycket ska snart sova eftersom att jag ska på stan imorgon med emme. skojskoj! :)
 
Godnatt!
  

julafton

idag är det jul vaknade innan 7 imorse och har myst med täcket framför tv:n där det har visats massa barn/jul filmer. Duschade nyss och nu ska jag måla naglarna och se på Madickens jul och sen ska vi vidare till mormor och morfar och fira jul<3



å godjul Marvin, hoppas vi i alla fall kan prata lite idag saknar dig så!<3

en liten vinst!

blev faktiskt en liten vinst idag, en nyårslott fick jag så då är de ju bara att se om man vinner nå större på den!
men nu ska jag sova, för julafton är när man vaknar det är inte jul bara för att klockan slagit över 12. får damp på face just nu så kollar den imorgon istället. Förutom att det är jul imorgon så är det en massa mysiga filmer så jag har självklart ställt klockan hur tidigt som helst så det betyder att jag måste sova nu. Godnatt!



uppesittarkväll

snart så börjar uppesittar kvällen! och jag ska vinna iår, säger de varje år men har aldrig vunnit nå så det kan väl vara dags nu?
önska mig lycka till!



dreams

Vaknade ganska tidigt idag såg julkalendern med syrran och märkte att det har kommit ett helt tomteland till hela huset, yber mysigt! Det som inte är lika mysigt är att det är -30 idag också så jag vet inte vad vi ska hitta på, en sak som jag däremot måste göra de är att leka lite tomte, för julklapparna ska väl ha nå papper runt sig om jag inte mins fel.. 
Natten har varit lite väl konstig har drömt en massa om Marvin att han kom hem bara en dag så jag fick vara med han, och när ja öppnade mina ögon och skulle krama om honom så låg syrran brevid mig. Tror både jag och hon blev lika rädda när vi kollade upp och var typ en decimeter från varandras huvud.. haha ojoj, hade helt glömt bort att vi somnade vid nån julkalender igår.. 
Fina människor!
 
 

minus 30

Det var grymt skönt att gymma idag, tränade mest rumpa/ baksida lår och lite mage. Skulle gissa att det blir mer träning imorgon antingen fotboll elr gym elr kanske båda delarna. Har tjockat mig så mycket på senaste tiden och tror inte det blir nå mindre under lovet precis. På stan så hittade jag faktiskt en heldel julklappar och nu börjar jag faktiskt längta till jul!
Idag har det varit alldeles för kallt ute så vi har varit tvungna att sätta in hönsen i stallet så dom it skulle stelna i natt.. just nu har vi väl -30 typ, så därför sitter jag nu och myser framför tv:n






mot gymmet och stan

idag ska jag fara på gymmet, vilket verkligen behövs. Har inte varit där på ett bra tag!
Sen så måste jag in till stan och köpa julklappar. Då vet ni min dag






Morningstar

vaknade för ett tag sen och har tryckt i oss lite frulle och snart bär dr av till julspexet och sen blir det jobb till sent ikväll och efter det blir det att fara till farmor och farfar på en julafton:)



jullov och mys med tjejor

efter skolan for jag hem med Erica väntade på mat åt den och sen kom Emilia hit så då gick vi och köpte lite gottgott, nu siter Erica och spelar och jag har sjungt lite. Sen vet jag inte riktigt vad som händer.
Tror också att Marvin är framme nu, eftersom att han var i flyget från Danmark nyss.




nu så ska jag sociala mig med dom här<3

godmorgon

Godmorgon allihopa, nu ska jag ta och stiga upp eftersom att jag ska fara till skolan om 30min. Så kanske ska snabba på lite men jag ork typ int-.- har blivit så seg på morgonen,orkar aldrig vakna en timma innan jag ska fara längre.

Bilder från fotostudion


 
Äntligen så kan jag lägga upp dom här supersöta bilderna, vissa är väl lite väl charmiga!
 
Nu blir det sängen, godnatt!

5 dagar till jul

Sitter hos Farmor och Farfar nu eftersom att pappa hämtade mig och vi ska äta midda, sen så har vi träningsmatch mot Piteå här i bergsviken. Bara hoppas på att allt går bättre än vad det gick på träningen igår. 
Vi har också fått tillbaka tre prov idag och alla har faktiskt haft ett bra resultat. Jag fick C på båda musikproven och ett B på samhällsprovet. Grymt nöjd över samhällsen faktiskt.
Men däremot så började väl dagen lite dåligt eftersom att jag och Marvin hade ställt klockan så vi skulle hinna äta frukost och mysa lite på morgonen, men självklart stängde jag bara av alarmet och somnade om, så vi försov oss. Fuck life! 
Men jag hann i alla fall ge han tusen pussar idag på skolan och jag kan inte förstå att jag inte får träffa han förnst nästa år, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!♥
Jag får väl se på våran jordglob om jag ser dig nån stans där i Spanien, men hoppas du kommer få det mega bra åsså solar du till mig, har kul och badar till mig! 
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men någonting hittar jag säkert på. Ha en bra kväll! 

Mysteriet på greveholm

Matteprovet är nu gjort och jag har slutat, men sitter i ymer och ser julkalendern. Mysigtmysigt, de är typ här jag har tillbringat alla avsnitt. Hinner typ aldrig hemma, så det är en bra sysselsättning när man inte har någonting att göra på skolan. 
Just nu så hoppas jag att marvin ska sluta så man kan ta sig härifrån, för det är faktiskt inte det roligaste att vara kvar. Nog för att det funkar men roligare tror jag faktiskt att jag kan ha.
För övrigt har vi inget viktigt i skolan resten av veckan, så det är bara hoppas på att allt går fort!
Den här fina flickan kommer ju hem snart också så det blir riktigt skoj!
 

massa x och y

har varit på skolan fast att jag har haft sovmorgon bara för att försöka få in nå av matten i skallen. Har prov efter lunch och har ingenaning om hur det kommer gå.. Det är väl bara hoppas på det bästa!
Sen efter skolan är det också ett måste att vara med Marvin eftersom att han far imorgon till sin papi och sen på torsda till Spanien.



smakprov




sista veckan

nu startar sista veckan, hur skönt som helst. Har inte riktigt fattat de där att vi ska ha jullov elr vinterlov som jag hört att vi måste döpa det till. menmen, det kommer alltid heta jullov för min del.
idag efter skolan ska vi stanna och ta kort i fotostudion på skolan så då hoppas jag på en ny profilbild elr nå annat fint jag kan spara och framkalla. Sen vet jag inte vad som händer efter det måste säkert kolla igenom matten eftersom att vi har prov imorgon.







Dec. 15, 2012

hej, igår så var jag och massa tjejer hos Moa för att hon fyller år imorgon, så grattis i förskott! Det Cat jättetrevligt träffade många tjejer från förra klassen vilket var kul, men for hem hyfsat tidigt eftersom att jag har varit och sjungt idag med Erica som har spelat piano i Älvsbyn. En låt gick väl inte så bra, men dom andra två blev lyckade. Sen skjutsade dom hem mig och jag for på skotertävlingen hos Lasse, träffa lite folk där också men var mest med Jenny och Matilda.
Ikväll blir det lilla julafton med Malin,Malin,Frida och Hadir och efter det ska jag sova hos Marvin. Vilket jag längtar efter!<3










bjuder på lite småsöta bilder från idag och igår.



12/12/12

missade självklart att knacka på 12.12.12 idag, hur sämst får man vara??
idag har jag sjungit i ca 7h, vilket betyder att min hals är gode trött och jag med. Så hade inte ens tanken att lucia vaka i natt, känns ganska skönt att sova också. Ni som vakar har säkert super kul, men jag ska ha jätteskönt i min säng se julkalendern och bara mysa.
Konserten vi hade idag gick väl ändå hyfsat bra och nu taggar vi om till imorgon!



Som en bro över mörka vatten.

Sitter kvar på skolan fast att vi har slutat, eftersom att jag väntar på Erica och sen ska vi hem till henne en stund träna lite inför helgen och  få i oss lite krubb sen så är det faktiskt lucia firande på skolan. Idag så har vi bara repat, har tyvärr börja känna att jag har ont i halsen och hela skolan har varit nerstämnd idag. Fattar inte hur något sånt här får hända, det är helt ofatbart och jag är verkligen superglad över allt och alla jag har vid mig. Jag beklagar också alla som kände denna person väl..
 
Jag älskar dig marvin 

Goodnight

kom gode nyss från träningen, var lite busig med Emilia också. bara för att!
nu så har jag Marvin mamma och pappa också fått i oss en mumsig kvällsfika och snart så gissar jag att det blir sängen.



de fem legenderna

igår hade jag min roligaste månda på länge, på skolan gjorde vi bort historia redovisningen. sen efter skolan for jag och Marvin och kollade på lite julklappar och köpte go mat efter det så kollade vi på lite vinterskor till mig, så jag tror faktiskt att jag har hittat ett par nu. sen så impuls for vi med zacke och hans familj på bio och såg de fem legenderna. man blev som barn på nytt, de var faktiskt en jätte kul film! Efter filmen for vi och handla, och sen hem och såg solsidan och sov. så nu ska jag snart till skolis:)









de fem legenderna

igår hade jag min roligaste månda på länge, på skolan gjorde vi bort historia redovisningen. sen efter skolan for jag och Marvin och kollade på lite julklappar och köpte go mat efter det så kollade vi på lite vinterskor till mig, så jag tror faktiskt att jag har hittat ett par nu. sen så impuls for vi med zacke och hans familj på bio och såg de fem legenderna. man blev som barn på nytt, de var faktiskt en jätte kul film! Efter filmen for vi och handla, och sen hem och såg solsidan och sov. så nu ska jag snart till skolis:)









Godnatt!

Maten var god, historian ikväll har varit dryg men nu är allt klart så godnatt!
 
 

hemma från träningen

träningen var as kul eftersom att de var första gången efter uppehållet jag spelade på konstgräs, åsså gick det ganska bra på vissa övningar!
Men nu ska jag o Marvin hem till mig och sen ner till Folkan för att tjocka oss med ett stort julbord!

min helg!!

hade tänkt göra en massa blogg inlägg i fredags och igår men vet inte vad som hände så det blir ett litet längre inlägg nu då.
I fredags for jag på ett julbord med familjen i min lilla by. Det var supermysigt passade också på att sjunga tre jullåtar för dom också fick jag min första julklapp, älskade innehållet!
Efter vi hade ätit och socialat oss lite grann så tog jag episen till Leonard där det var födelsedagsfest för han, där var det också riktigt trevligt!
Efter jag hade varit där for jag och Marvin till Andersson och var med han och Tiff, sen var de bara att fara hem och sova. Vaknade ändå i hyfsad tid, gjorde en mysig te frukost och sen stog det julpynt på våran planering. På kvällen for vi till Frida, jag var där ett tag, sen for jag och Malin till Lillpite på en till födelsedagsfest! de var också skoj, sen for jag hem till Marvin. Vaknade nyss och snart har jag träning.













2012

 

2012

 

godnatt!

Kan faktiskt skriva ett till inlägg här på bloggen, kan börja med att säga att jag har träsmak i rumpan har suttit har ett antal timmar för at försöka få ihop lite historia och samhälls. Men det har faktiskt gått ganska bra ändå. Så det är bara hoppas att jag inte tappar allt för provet imorgon..
 
Som slut på dagen får ni två söta blondie bilder på mig sen i somras, och på tal om hårfärg så kanske jag smiter till stan imorgon och shoppar lite hårfärg så min utväxt försvinner åsså kanske jag hinner med lite julklappar också, det skulle inte vara helt fel. Men vi får helt enkelt se vad morgondagen bjuder på, har hört ryktesvis att vi ska ha masage på gympan imorgon. Så man kan inget annat än att hoppas på de!
 
Nu ska jag ta mig till sängen, och skulle tro att jag får sova med min syster idag. 
 
Godnatt

ojdå!

såg på statistiken nu att jag hade ett litet upphåpp i tisdags, riktigt kul! 
Igår och idag så har jag gjort musikprov både gehör och teori, båda gick väl hyfsat bra kändes det som i alla fall. Vi har också gjort en cover på don´t you wory child. Där jag och tiff sjöng, är faktiskt gode nöjd över de med. De enda jag inte är nöjd med är att vi har samhällsprov imorgon så pluggandet är inte slut än... Men snart är det jul, så det är bara att längta till det så blir nog allt bra tillslut.
 
 
Men nu ska jag fortsätta pluggandet, och kanske försöka göra något annat också. Men tror tyvärr inte att jag hinner det. 
 
 
Puss
 
 

Jag älskar skor!

 
Om man ändå vore rik, en sko till jul en till nyår och bara nån snygg att ha på stan/fester. 
Hur nice hade inte det varit?

onödig lektion

sitter och har mentors tid, alltid lika tråkigt! vet inte varför vi har den lektionen ens..
efter skolan följer Marvin mig hem, och då blir det julpyssel/bandy. det kommer bli jättebra, fast tyvärr måste jag plugga lite också..


fick då C på engelska inlämningen, ska också säga tack för hjälpen Marvin<3

mot skolan i kylan..




fullt upp..

sitter och pluggar nu, har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Jag har inte ens tränat som jag brukar göra varje måndag med marvin, vilket suger. Man blir bara fet av alla läxor.. Jag har i alla fall hunnit med att skicka in en historia inlämning till Olle, kollat lite oktavbetekningar, intervaller och faktiskt sett julkalendern. Tyckte faktiskt jag var värld det. 
Men nu är det bara att återgå till plugget vet inte om jag ska skriva lite mer historia eller om jag ska gå på samhälls, eller kanske lite mer musik eller vänta nu jag kanske ska göra matte.. Ja som ni ser så har vi plugg i allt just nu, känns skönt att jag gjorde bort min engelska idag! 
 
 
Här har ni alla vägar sjöfararna for efter, tänkte om ni ville veta.. 
 
Ja säger bara ni som inte har nå plugg just nu kan väl ändå njuta av livet och hitta på något kul. 
 
Ha en bra kväll, för det ska inte jag ha! :)
 

1a advent

 
 
Det är första advent idag, någon mer än jag som känner att man har lite smått panik över att det är lite snö, inte så mycket julkänsla? Jag känner att jag måste göra allt för att få julkänslor. Så från och med nu blir det julmusik på, hoppas på att de kommer mer snö, åsså ska jag pyssla med lite julklappar!
 
Godnatt allihopa!

turban flickor

igår kväll när jag for från Frida med Marvin träffade vi på paperboy och Malin och Malin så de blev så att vi for till Vidsel kring 2 körde omkring där och kom hem kring 4 eller nå kollade aldrig på klockan var så trött..
så när jag och Marvin kom hem så mös vi direkt ner oss i sängen med en ljudbok! myspys, vi sov länge och sen så åt vi frukost, och sen for jag hem. Här hemma har jag pluggat, ätit, Zumbat och fastnat med epan i berget! skit.. så då satt jag och Kajsa där med turban på huvudet och utan att tänka på det så pratade vi ju självklart med nån random som stannade, tanken han måste ha fått.. haha..


nä nu blir det beck/plugg..

stjärnor och hjärtan

sitter hos Frida med hon Malin och Malin. vi har druckit lite glögg och ätit stjärnor och hjärtan supergott och super onyttigt!



känner mig ganska seg ikväll och vill mest bara göra precis det vi gör nu. typ ingenting, det är bra de också ibland.


1a december!

hejsan, har precis kommit till Öjebyn är hos Marvin med han och Johan. Vet inte vad som riktigt händer ikväll, gårdagen var ändå lyckad lite tråkigt att det typ bara var killar där borta, vet inte vars alla tjejer håller hus.. men Marvin kom dit tillslut så det var skoj!
idag på jobbet har jag julpyntat och sånt, super mysigt!











RSS 2.0