halloween

idag är det väl ändå halloween? jag tror de, men i alla fall. så vaknade jag precis och ligger här bredvid Marvin som fortfarande sover. igår kväll fick jag massage av hans mamma, hur skönt som helst! efter det gjorde jag och hon midda och sen for jag och hämta Frida och sen for vi till tiff där Marvin,Ante och Petter var. men jag var inte så social eftersom att jag somna där.

nä nu ska jag kolla ut va de är för väder och kanske göra någon nytta.



massage

idag har då jag, Marvin, tiff, ante och Frida varit och badat i Öjebyn, efter en bastu och bad for vi och åt på kifas. riktigt gott med kycklingsallad och tack för maten Frida!:)
efter badet fixade vi ljudet i epan och sen har jag och Marvin sett en film och nu ska jag snart få massage av hans mammi.

puss!

fina kompis skulle det stå...

inte fika kompis!:) fast, skit samma de är han också!

idag blir det att fara och bada i Öjebyn med lite folk, sen ska vi kolla om vi lyckas stoppa in nya speakers i epan. sen vet ja inte vad som händer!

skulle inte sitta helt fel med nå hotell frukost nu..


grattis!!

idag är det ju en superdag, för min fika kompis Johan Andersson fyller år!!




grattis på födelsedagen pojk!<3

morning

Godmorgon, måste erkänna att jag fuskade lite inatt på jobbet. Eftersom att jag somnade i 2timmar.. Men de gick bra ändå mamma gjorde ju sitt! Efter jobbet hämtade vi marvin hos frida och skjutsade hem han. Så han fick sova, sen så fick vi höra att det brann på stenvalls så vi for dit men det såg då helt lugnt ut som vanligt, personalen brukar vara snabbare än brandkåren där. Så vi for hem, såg solsidan och sen kunde jag somna. Men nu är jag vaken igen eftersom att marvin väckte mig, men jag ska nog ta och stiga upp.
 

shoppat en massa ljud

imorse var vi då på Elgiganten stod i kö typ 1timma frös typ sönder fötterna.. men där inne shoppade jag i alla fall en plattång och högtalare till rummet. inte dyrt alls, sen for vi till Uffe åsså fick jag köpa 2 speakers till epan! så snart får jag två som funkar igen.
nu ska jag i alla fall fara och jobba natt med mamma på hennes jobb, är grymt trött men hoppas att jag orkar hela natten.






råkade glömma lite bilder!



haha, här var det i alla fall nån som skulle vara cool. men misslyckades!;)







Oct. 28, 2012

hej, helgen för mig har då varit super, men nu känner jag mig lite väl sliten. men ändå så vaknar jag tidigt vet it varför.. men i alla fall så i fredags var jag först hos Frida, sen for vi vidare till Miriam där de var en massa folk + Batman. det var i alla fall riktigt kul hos henne. sen på lördagen for jag Marvin och morfar till Luleå och sökte navkapslar till mig och vi hittade ett par fina! När vi hade köpt dom så skjutsade vi Marvin till Melker. så då fick jag se hur han bor!
igår kväll så började det med att jag Frida Malin o Malin var i sikfors men då fick vi taggen att fara på 27 så då gjorde vi de, var i stan hela kvällen!:)

men nu ska jag se om det finns nån mini grej kvar på Elgiganten.







ramlösa och Cola

har precis haft gympa och nu sitter vi och lyssnar på några som spelar från frammnäs.








telephone

Ja lyckades ta mig till gymmet idag, känner mig riktigt stolt! Var där med jonsson, tränade mage och rygg. Efter gymmet så duschade jag och sen så ringde jag pippi, har snackat en massa med henne. Fått veta en heldel saker och som vanligt meddela lite saker som händer här hemma. Hon kommer i alla fall hem på prick en vecka, sjukt vad jag längtar efter att få träffa henne. Har i alla fall tänt lite ljus i rummet och ska skriva lite dagbok sen ska jag sova. 
Skolan imorgon kommer vara grymt skön, först idrott, sen nå musik i stället för matte och sen historia och sen är det lov, kan inte säga så mycket mer än att jag älskar de!
 
godnatt<3

2012-10-25

Gårkvällen blev då supermysig, åt 3rättersmidda som bestod av skagenröra och bröd till förrätt, fläskfile och potatisgratäng till varmrätt och daimtårta till efterrätt. Ganska nöjd som kock ändå. Efter det så skulle vi se en film men tv:n bugga så vi sket i det och bara var istället. 
 
Idag så skulle jag egentligen till korpen efter skolan men det blev att fara hem och äta med mammsi istället, så funderar på att kanske fara ner till gymmet i sikfors istället. Måste också ringa några samtal och göra matte. Sen så är jag egentligen ganska trött så det kanske blir en tidigkväll så man orkar hela lovet! För imorgon är det freda och sen lov, kan inte bli så mycket bättre! 
Som vanligt suger jag på att ta kort, tog bara en bild på den här gobiten! ♥ som jag egentilgen borde träna ut ur min mage nu! Men vi får se, om jag är duktig eller inte.
 
pusshejs!

En liten lyxig onsdag

Onsda idag, på skolan har vi inte haft så mycket speciellt jag och erica håller på med bjällerklang på musikproduktionen. Så idag har vi spikat alla noter med ett piano, sen gäller det bara att stoppa dit en massa andra instument! 
 
Kom hem kring halv 3, och då har jag gjort iordning lite mat och nu ska jag se top model sen fortsätta med maten och invänta marvin. Så ikväll hoppas jag på en mysig kväll. Har ju lyckas få bort hela familjen från huset, de är inte så vanligt ska jag säga er, så det blir lite onsdagslyx!
 
 
Ritade det här på skolan tycker de är gode likt mig och marvin.. Not ;) men man kan ju alltid låstas♥
 
 
Ha en bra kväll! 

känner lusten igen

har fått tillbaka lusten att blogga nu, det finns ju så enormt mycket att skriva om som tillexempel en stor nyhet att JYSK brinner. Tänkte att jag kanske kunde vara den första som berättar det här bland alla ungdomar! Känner mig ganska stolt. Nä men helt seriöst, måste alla skriva det på facebook, de är ganska jobbigt. Åsså finns dom här personerna som skriver att dom är less på alla som skriver samma sak, men det finns ju hundra som skriver precis det också... Jag tror det blir att logga ut från facebook nu hoppa in i duschen och sen ringa Marvin. 
 
Blev en helt annan kortsett jag beställde!
 
De är bara hoppas på att den sitter bra och att den är snygg på mig! 
 
Godnatt

Vilken ska jag ha?

hej, kom hem från skolan för nån timme sen. Skolan har varit bra idag eftersom att vi hade sovmorgon till 10 och sen slutade vi tre, våra lektioner är också topp eftersom att vi bara har musik, engelska, mentorstid och matte. Ingen so lika med skön dag. När ja kom hem så har jag städat lite i mitt rum, ätit och nu sitter jag inklistrad i Historia boken igen,måste nog sitta här någon timme till tyvärr! 
 
Men ifrån plugget nu, så funderar jag på att köpa en korsett. Vet inte vilken jag vill ha av dom här 2.
 
Korsett Paulina
 
Båda är som så snygga, och båda passar till vanliga jeans vilket är det jag vill!
 
Men jag bloggar senare ha det bäst!
 
 
 

SO:n kan väl bara dö

sitter och pluggar So för fullt, har ett historia prov på torsda och en samhällsredovisning på onsdag eller torsdag. Orkar verkligen inte, allt är så ointressant. Blir glad om vi ens får E på samhällsredovisningen-.-
menmen, måndag idag så jag har varit på skolan. Haft kör på morgonen sjuktkul eftersom att vi sjunger jullåtar till Lucia. Hur mysigt som helst, sen så har jag bara haft vanliga ämnen. Efter skolan så har jag pluggat, varit och handlat i äbyn och nu sitter jag och pluggar igen.. Tur att det snart är onsda och marvin ska komma hit, så vi kan ha en myskväll tillsammans! tror att det kommer bli det bästa under den här veckan i alla fall! 
 
 
Men ha en bra kväll ni som inte har plugg åsså dyker jag ner i historia boken igen!
 
gick it att vrida på hajna bilden så det är bara att böja på huve!
 
Godnatt
 

Min helg!

hejsan, vet egentligen inte varför jag skriver just nu för det är bara jobbigt. Men jag tänkte bjuda lite på mitt liv i alla fall. I helgen har jag varit med kompisar som vanligt typ, jobbat, varit på bamsegympa och varit på magicshow!
 
I fredags var jag hos malin jonsson, med hedman, evelina, erica, maja och malin då. Där gjorde vi tacos snackade gamla tider, hade en heldel gemensamma saker som man inte kännde till! Vi tabbade också riktigt skönt, sen så for jag väl hem kring halv 2 eller något sånt. Somnade och for upp och jobbade på lörda morgonen, var typ massa folk på affären hela dagen så det var ganska jobbigt fast tiden gick fort så det var possitivt. 
Sen kom jag hem gjorde samhälls, sjukt jobbigt! La undan det och tryckte i mig lite mat sen for jag in till öjebyn. 
Hamnade först hos gisslin, sen hos oskar. Åkte en heldel epa, ringde på blocket annonser mitt i natten och raggade också massa gubbs på chatroulette med några fina killar vid min sida! 
 
Sen så kom jag och marvin hem till han kring 7 på morgonen så då vare bara att sova 2 timmar och sen upp för att fara hem, äta frukost och gå och sova igen. Sen var det bamsegympa och jag var typ själv så det var lite jobbigt. Efter gympan for vi hem och sen raka spåret till stan där vi såg Riku och Vargen showa. Var där med mamma,pappa,kajsa,marvin,larice och deras mammi. 
 
Men nu har i alla fall helgen börjat lida mot sitt slut och jag är nöjd med den eftersom att jag har hunnit med en heldel. Det enda jag inte har hunnit med är att prata med pippi, så det blir nog i veckan! 
 
Märkte nu att det ändå var kul att blogga får se hur det känns någon annan dag i veckan, kanske kul, kanske tråkigt! 
 
Men nu ska jag sova, ögonlocken är inte speciellt öppna ska jag säga. Godnatt ♥
 
 

trevlig helg!




Ha det bäst!

Ser att nånting har hänt här under oktober månad, har gode lite läsare ska jag säga er! tråkigt, men Kbry♥
Just nu sitter jag hos jonsson har fått lånat hennes plattång så nu har jag plattat håret. gode längesen sist, måste verkligen köpa en till veckan. Men dom ringer ju aldrig. Så vad ska jag göra?
 
När malin har ätit blir det att åka in till öjebyn och vara med nå folk, sover hos marvin i natt, eller det var det jag hade tänkt men nu när jag skriver så kommer jag på att jag inte ens har frågat han så det är bara hoppas på det bästa! ;) 
Hittade några snygga bilder på malins dator! 

Oct. 06, 2012

halloj, nu är det så att jag har jobbat klart för dagen, riktigt skönt! men dagen har gått ovanligt fort så det var som ett plus.
och de hände väl inte så mycket speciell som jag behöver ta upp här så det blir att bjuda på en liten bild och sen ska jag gå till maten för min näsa känner att det är hamburgare på g!





godmorgon världen!

igår firade vi då Malin och Frida med en midda och natlta tjejsnack. Senare på kvällen så kom Marvin, Johan,Johan,ante,tiff och Marcus dit och då badade vi i deras badtunna. det var riktigt mysigt, efter vi hade badat och segat ett tag hos Frida bestämde vi oss för att fara till Johan, men ja och Marvin orkade inte fara dit direkt så vi körde runt i epan ett tag. sen for vi tillbaka och då lämnade jag bara Marvin hos Johan och började fara hem. för idag ska jag jobba, så nu är de bara att stiga upp och börja göra sig i ordning! efter jobbet vet jag inte vad som händer, men det får vi se då. puss och kram ha en bra dag!


bild från igår, vet inte om jag har skrivit här att jag har färgat mitt hår super mörkt. men nu får ni i alla fall se de.

perfekt start på dagen!

sitter på skolan och väntar på att få tillbaka matteprovet, känns nervöst eftersom att typ hälften har fått f, alltså ig.. igår var jag ju då på gymmet med Malin sen åt vi en bulle och myste med te och snackade en hel del. super mysigt! har haft gym nu på morgonen så de känns som en perfekt start på fredan. nu är de bara hoppas på att jag får godkänt på matten, vilket känns svårt!




träning på g

ropade precis in min hund så nu blir det att slöa framför tv:n i typ 30 min och sen blir det att fara och gymma med Malin, efter gymmet blir det temys hos henne och sen skulle jag tro att timmarna på den här dagen börjar lida mot sitt slut. men det gör inte så mycket för imorgon är det fredag och det betyder helg!

hittade som en liten söt bild också! ha en bra kväll!<3

tired

känner mig gode seg just nu har precis blivit klar med historian och har också haft en jobbig samhällslektion. men snart har vi svenska och efter se slutar vi, grymt skönt ska jag säga!
igår efter skolan for jag och Marvin in till stan han bytte sin jacka och jag skulle köpa en platttång men den har inte kommit in än. så de suger! efter de åkte vi till Luleå och hämtade upp hans bror, sen åt vi thaimat och såg en braig film!:)
så gårdagen var bara bra!:)

bloggar lite för sällan

när ja inte skriver här på bloggen kanske ni tror att jag typ har ett tråkigt liv elr nå men de har jag verkligen inte. de är bara så att det händer så himla mkt att jag inte hinner skriva allt.. i alla fall så har det varit helg. i fredags fyllde min fina Malin år, så då var vi hos Johan och grattade henne! vilket var super kul, sen på lördagen så for jag, Julia,Malin och Johanna till Umeå shoppade hela lördagen och på söndan var vi på en utbildning som var om bamsegympa ledare! vilket var gode skoj hoppas bara att jag lärde mig en massa saker till på sönda.

men nu är det slut på helgen och Marvin sov hos mig igår till idag, igår så for vi på gymmet han pressade mig där och de var mysigt att få sova med han igen<3

i dag så har vi också varan 9månaders dag! älskar den människan så sjukt mycket vet inte vad jag skulle göra utan honom, han är en del av mig. utan han vid min sida skulle jag nog inte känna mig lika speciell som jag känner mig just nu! <3








RSS 2.0