mot Älvsby

blir att fara till nicko nu, åker epa med Malin och får hämtning av mammi ikväll. Har laddat upp kvällen med hemmapizza med mamma och pappa så det var inte helt fel.




ha en bra kväll!

*

de ska så klart stå gymmar på inlägget jag skrev igår...

nitar<3

freeedag!! har ni fattat de, de ska bli super skönt med helg. veckorna bara springer förbi. Igår så köpte jag en halsduk på rökrea, och den har faktiskt redan börja lukta mindre rök så jag tror det kommer släppa helt! Jag tyckte i alla fall att den var sjuktfin eftersom att den har nitar de finns typ inget finare!






nu ska ja se lite tv, bara slappna av och sen kommer jag säkert upp i varv igen!

svar på kommentar

de var en fråga om vars jag hade köpt den blåa skulle chansa på att du menar korsetten och den kommer från majsans.com och dom har verkligen fina korsetter!





idag var det en bra dag!

ligger i sängen och ser Wallander riktigt bra slut på dagen. började att skolan var till och från orkade inte med olle ett tag så fick ett litet utbrott på han, sen så har skolan bara varit bra. vi har sett två:ornas musikkonsert och haft film på svenskan. efter skolan for jag och Marvin och gynnade med några till, sen for jag hem och åt, gjorde lite läxa har sjungit, spelat piano, pysslat lite och bara tagit det lugnt. super skönt!


nu så ska jag se lite film, prata lite med Marvin och sen ska jag försöka sova, eftersom att jag och Marvin typ aldrig somnade igår kväll<3


julklappstips

tänkte tipsa om en bra sida till en bra julklapp som passar både killar och tjejer. gå in på www.parfym.se där hittar man superbilliga parfymer och lite annat grejs!




idag efter skolan for jag till Marvin väckte honom eftersom att han har varit ledig idag, sen så fixade vi lite snabbkäk åsså gjorde jag lite historia. sen köpte jag lite frukt på affärn så att jag kunde göra en smoothie efter träningen. så den har jag gode nyss ätit och nu ligger jag i sängen och lyssnar på laura trenter!
hoppas bara att Marvin snart blir trött och kommer hit. natti!


funderar också på att köpa dom här skorna!

Helt ensam

Har precis varit och spelat bandy, nere på folkan. Gjorde faktiskt typ tre eller fler mål idag, var hur grym som helst! nä kanske inte hur grym som helst men ganska nöjd faktiskt. Idag har det varit en ganska lugnt dag på skolan, det är som att vi bara väntar in den hemska veckan som kommer på måndag.. Då har vi riktigt fullt upp, tyvärr..
 
Slutade 14.40 idag så då gick jag på stan ett tag kollade lite skor, parfymer och jeans. Hittade faktiskt några som luktade ganska gott och några fina jeans. Så det kommer jag skvallra till tomten. När klockan närmade sig halv 5 gick jag till bussen så åkte jag och Marvin hit till mig och åt sen såg vi dom sista avsnitten av portkod 1321.. Sen så var det då meningen att vi skulle spela bandy tillsammans men då hade det blivit lite missförstånd så han var tvungen att åka hem så han skulle kunna fara till tandläkaren imorgon.. Vilket suger.. Har inte sovit utan han på över en vecka, vet inte hur det ska gå... 
 
Nu ska jag i alla fall gå upp till min säng slita på mig marvins tröja och försöka hitta nån film att se utan text, för nu ska jag än en gång försöka ta tag i min engelska.. 
Jag ska också längta tills imorgon för då får jag sova med min fina igen♥
 

glömde bilderna









filmtips

måste tipsa om en film! filmen heter då Ted och är en skitrolig och lite sorlig film! alla måste se den, för den passar till alla.

8.00

kom precis till skolan och snart ska vi ha kör, måste repa som tusan till Lucia!
Efter skolan så blir det kanske träning med Marvin i Öjebyn annars vet ja inte riktigt vad som händer, säkert lite tråkigt plugg..





Luckiest girl

 
 
 
Nu har jag skrivit klart både engelska recentionen och Svenska recentionen, riktigt skönt! Har också sett ett avsnitt av portkåd 1321 och det slutade ju lagomt spännande. Börja se det om ni inte ser den serien, den går på SVTplay. 
I kväll har familjen ätit tacos och snart ska jag fara mot marvin, vet inte om jag sover där eftersom att jag ska upp och jobba imorgon och han ska vara på backa tidigt. Så vi får se hur det blir. 
Galen bild.. 
 
Ha nu en bra freda kväll, inte för att jag tror jag kommer göra så mycket speciell i kväll men mys med pojkvännen är väl aldrig fel♥
 
Pusspuss!
 
 

fredaa!!

idag är det freda och slutar på ett tag, tyvärr måste helgen bestå av massa plugg men ska stoppa in nå kul också!

trevlig helg!

nostalgier

igår så var jag och Kajsa hos Marvin, först gjorde vi middag och sen for vi till mormor på fika eftersom att hon fyllde år!
senare på kvällen gick vi ner i källaren för att söka lite grejs och då hittade vi massa goggos! hur kul var inte det värsta nostalgin, vi hittade också lite annat skoj!

sovmorgon idag, vilket behövdes så känner mig faktiskt utvilad. snart ska vi musikare och lyssna på musik. så vi skippar matten igen, både skönt och dåligt.







5000

har precis haft matte och snart ska vi ha historia, och då står grupparbetet på listan!
efter de är det lunch och sen vet har ja ingen aning.



solsidan

har precis sett solsidan och ätit lite middag, har varit i Älvsbyn och haft bamsegympa och gått en promenad med Ludde. han var ju som lagomt smidig när vi skulle fara, klev rakt i en brinnande Marshall och fick stearin över hela benet.. så de blev akutklippning på hans ben.

nu måste jag plugga och sen se beck!







skit

då har man lyckas med att bli snuvig också, bajs.. så de blev ingen träning för mig idag. igår så hade Kajsa gymnastiktävling i Luleå så jag, Marvin och mamma for dit och såg på den och även mormor kom förbi. när tävlingen hade slutat passade jag och Marvin på att leka lite, så vi hoppade studsmattan och hoppade i en yber skön madrass! sen for vi hem, åt midda och for vidare in till Öjebyn/stan där vi har träffat massa folk lekt bilkurragömma!

nu vill jag verkligen äta, så måst väcka Marvin.



redo för middag!

snart kommer Jonssons familj på midda hemma hos oss. sen far jag och Malin till sager!
trevlig helg!







Henry Girls

har haft workshop idag innan lunch idag. Det var några från nord Irland som kom och spelade "henry Girls" hette dom. riktigt duktiga faktiskt!




men nu är det helg, grymt skönt!


Wedding




















ligger och kollar på bröllops bilder, hur fint som helst! nu vill jag bara bli vuxen och gifta mig! <3

relax

sitter i soffan och ser hela Sverige bakar med syrran! innan de här så har jag hjälpt henne med matten och de gick gode bra!
har ätit en kladdkaka bit men fick ont i magen så de suger!
men de blir bra med sovmorgon imorgon plus att jag inte har någon sång så det blir halv 2 bussen hem sen helg, yippie!




3.04 pm

sitter i Ymer nu och väntar på bussen, medans nå pojkar spelar gitarr.. har ont i min vad och benet typ vet inte vad jag har lyckas med! så idag blir det ingen träning har ju ändå tränat hela veckan hittills så.

så min kväll kommer nog bestå av lite plugg, tvmys och kanske lite nytta finns en massa saker som måste göras hemma..

chill

tattoo

 
 
Har som kommit på att jag vill ha nån tatuering när jag blir äldre, och självklart ska den ha någon betydelse! 
Kanske blir det några små fåglar, nån liten not och nån text om familjen skulle sitta bra. Beskriver min uppväxt bra eftersom att jag bor på fågelsången och att jag älskar min familj!

sjuktskoj

de var sjukt kul med fotbollsträning, hade bara lite ont i vaden men vet inte vad det beror på.. Så smorde lite med linement så blev det lite bättre i alla fall. Nu sitter jag hos marvin har ätiti lite och nu håller jag på att göra klart det sista på svenskan. Mest kontrolläsa allt o.s.v. men det är så grymt drygt så jag hoppas det blir bra ändå. 
hittade en jättesöt bild på en vovve som ja ska lägga upp här på bloggen också!
 
 
Ganska så sötis ♥
 

Fotboll

idag börjar fotbollen om, vet inte riktigt vad jag har för känsla. Jag är typ nervös, taggad och trött på samma gång. Får se hur det går senare ikväll. 
Har suttit med svenskan nu ett tag och måste nog fortsätta lite med den efter träningen, men som tur är så hittade jag min gamla kärleksbok som jag kan ta lite text ifrån. inte helt fel, men nu måste jag äta en apelsin eller nånting i den stilen sen försöka hitta några fotbolls kläder. 
 

hinner kanske innan tio

hinner kanske komma i säng innan tio i natt, hoppas! Skolan har varit gode bra förutom att jag sov för länge i morse så jag hann inte fixa mig nå som jag egentligen ville. Menmen, vi estetare måste ju också få gå klädd som slusk ibland. På skolan har vi haft matteprov, som gick sådär. Åsså har vi haft en brandutbildning, som var riktigt intressant och nu blev jag som sugen på att jobba som de också.. Måste väl skriva här att om ni inte har en brandvarnare skaffa en, super viktigt!
 
Nu har jag och mamma checkat lite pengar,konton och hittat en liten pänga gömma jag hade. Så nu kan jag betala mina skulder och klara mig till nästa lön. Skönt! 
Åsså får ni en sötbild på mig och pippi! ♥

trött och sliten

söndag,trött,ork it skola imorgon.. igår var jag, Marvin, Jonsson, Hedman hos Andersen med Ruben och han där badade vi jacuzzi i flera timmar sen for vi in till stan åt lite och sen for Andersen och Ruben åsså träffade vi bagger och Johan. åkte lite bil med Johan och sen fot jag och Marvin hem till han. jag somnade väl gode direkt, och han la lite senare<3 sen så sov vi gode länge också! sen for jag hem vidare till Älvsbyn för bamsegympa och.sen hem till en farsdags middag!









bad hos Andersen

är hos andersen och har precis badat jacuzzi med lite folk! nu blire stan.

seg i kroppen..

vaknade 20 minuter innan jag skulle fara eftersom att jag var så grymt trött, sen hade vi cirkelträning i gymmet, var väl skönt att vakna till men nu är jag trött igen och längtar efter pannkakan som vi ska få till lunch! :)



Lite bilder sen halloween då, bättre sent än aldrig

'
 
Om jag inte har sagt så mycket om halloween så var det en väldigt kul kväll. Träffade en massa nya människor! I älvsbyn har jag mest känns killar men då så pratade jag med massa tjejer. Så det var riktigt kul! 
Alla dom har bilderna är då från malin jonssons kamera men ja tror faktiskt att jag har tagit nån bild i alla fall. 
 
Ha en bra kväll!

happygirl

känns gode bra nu i slutet av skoldagen. klarade faktiskt historiaprovet, bara med ett E men känns hur skönt som helst! läxförhöret på historian gick också bra plus att jag tyckte svenskan gick bra! så nu är jag faktiskt nöjd, skönt att inte ha så mycket plugg och snart helg! happygirl<3



fint, konstverk<3




hejåh

hej, orkAr inte med att inte blogga just nu. känner att jag måste lägga in ett inlägg om igår..
igår på morgonen for ja till Marvin för att han skulle bjuda mig på frukost så när ja kom dit så skickade han mig direkt ner i sängen och fixade frukost. riktigt mysigt faktiskt! sen så for vi till skolan, efter det hem till mig. sen på kvällen for vi på bandy, skratta som ett as.. sen när vi kom hem fixade vi lite gottgott och gjorde en dipp till det. super gott blev de i alla fall.




nu är jag i alla fall på skolan och nu efter lovet kommer onsdagar suga...
ha en bra dag

helt klart bäst just nu

Har blivit alldels kär i den hära låten eller rättare sagt nu när den här tjejen sjunger låten! 
 
Bloggar inte så mycket just nu, eftersom att jag väntar på bilder sen helgen. Men idag har i alla fall skolan börjar om och det var väl inte så kul, sen så for jag och marvin och gymmade i öjebyn, for hem till han. Han fixa mat och jag duschade ♥ sen så renbädda vi sängen och sen for jag hem. Nu så ska jag spela lite olika instrument eftersom att vi har prov i det imorgon. Så lycka till Ida!
Ja liten har man varit och liten kanske man alltid kommer vara.... 
 
GODNATT :)

efter tre nätter är jag tillbaka...

...tillbaka till min säng, hat sovit borta tre nätter i rak. så nu är det faktiskt lite skönt att sova hemma. var ju då på Folkan ikväll och hjälpte till, gode kul faktiskt älskar att stå och sälja fika och sånt! blender spelar faktiskt riktigt bra låtar för att vara ett dansband så de är ju bra. men nu är jag sjukt trött och imorgon kommer jag ha fullt upp, först Luleå och sen Lillträsk för halloweenfest!










2012

igår efter en lite lyxig midda med mamma och pappa for jag till sager där, Marvin, Malin, Johan, Maja och sager var. där såg vi två filmer o bara hade mysigt. efter ett tag for vi till bergsviken i nått båthus eller nå sjuktläskigt, sen körde vi omkring lekte lite bil kurragömma hämtade Erik och sen for vi till sager igen skulle se film men jag somnade gode direkt. så i natt har man legat som nå packade sillar.. men de är ju

mysigt de med. nu ska jag ner till Folkan där blender ska spela åsså ska jag hjälpa mamma i kiosken.



natti!

RSS 2.0